Yardım 30-40k arası telefon önerisi

Yurtdışını ben almak istesem bile bizimkileri o son 4 ay kapalı kalma mevzusu için bile aldırtmazlar iphone 16e nasıl a18 var galiba

2.el temiz hatasız bulunabilirse 256gb 13 Pro Max veya 14 Pro şiddetle tavsiye ederim 60 hz cihaz almayın o fiyatlara
Çok fazla telefoncu tanıdığım var 15 den fazla hepside arkadaşım o yüzden temiz bulabilirsem iphone düşünüyorum yoksa sıfır androidler çok daha mantıklı geldi şuan

Çok fazla telefoncu tanıdığım var 15 den fazla hepside arkadaşım o yüzden temiz bulabilirsem iphone düşünüyorum yoksa sıfır androidler çok daha mantıklı geldi şuan
Yani ikinci elde de samsung S25, S25+ gibi daha iyi telefonlar alabilirsiniz. 2026 yılında lightning portu ve sağda solda MFi lisanslı kablo arama saçmalıklarına da katlanılmaz ya. Zaten birçok insan 14 Pro serisinin şarjda çok ısınmasından şikayetçi. Pil sağlığı kısa sürede düşüyor. iPhone alacaksanız 15 serisinin aşağısına bakmayın bile.

Yani ikinci elde de samsung S25, S25+ gibi daha iyi telefonlar alabilirsiniz. 2026 yılında lightning portu ve sağda solda MFi lisanslı kablo arama saçmalıklarına da katlanılmaz ya. Zaten birçok insan 14 Pro serisinin şarjda çok ısınmasından şikayetçi. Pil sağlığı kısa sürede düşüyor. iPhone alacaksanız 15 serisinin aşağısına bakmayın bile.
Ve 14 pro hatasız pil sağlığı çok düşmemiş bu fiyata baya zor gibi geldi iphone 13 pro max içinde aynı şekilde düşünüyorum s25 de baya güzel geliyo

Ve 14 pro hatasız pil sağlığı çok düşmemiş bu fiyata baya zor gibi geldi iphone 13 pro max içinde aynı şekilde düşünüyorum s25 de baya güzel geliyo
Sanırım küçük telefon seviyorsunuz. İkinci elde temiz garantili s25 alın. fiyatları 35K-38K arasında. iPhone kullanmaktan keyif alıyorsanız ilerde para biriktirip s25'i de satar iPhone 17'ye geçersiniz. Pili dayanmayacak 4-5 yıllık eski lightning portlu telefonlarla uğraştığınıza değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,988
Üyeler
190,491
Son üye
feyt
Geri