İphone 14 kullanıyorum

5 yıldır arabistandan gelme redmi 9c kullanıyorum tık demiyor. ne donma ne ısınma. tek sorun android sürümü o kadar. pubg fln 20-30 fpsler ama alıştım sıkıntı yok

Bu bahsettiğin konu doğru hocam ama ben yine de aynı fiyat olan iphone ve diğer telefon markası arasında seçim yapıcak olsam iphone tercih ederim
Ona da ben bir şey diyemem hocam. Tercih meselesi. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Dememde doğru olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mükemmel bir telefon. O telefon babamdan bana, benden ise kardeşime geçti. Kardeşim ne kadar hor kullansa bile bi gram bir şey olmadı. Sadece ara sıra hafiften ısınıyor o kadar.
Ekstra olarak bende IPhone 11 Pro var ve iOS 26 ilk çıktığında sanki çok iyi bir şey yapıyormuş gibi hemen ilk günden indirdim. O günden beridir kasıl kasıl kasılıyor. Bazen Youtube'da falan bile kasıyor😁
Androidin nokia 3310 u gibi bir şey. O telefondan şikayet eden hiç görmedim. Ne kırılıyor ne bozuluyor. Maşallahı var. En çokta parmak izi koymasan parmak izine basınca güç tuşuna basmışım gibi açıyor ya ekranı o çok hoşuma gidiyor.

Ona da ben bir şey diyemem hocam. Tercih meselesi. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Dememde doğru olmaz.

Androidin nokia 3310 u gibi bir şey. O telefondan şikayet eden hiç görmedim. Ne kırılıyor ne bozuluyor. Maşallahı var. En çokta parmak izi koymasan parmak izine basınca güç tuşuna basmışım gibi açıyor ya ekranı o çok hoşuma gidiyor.
Kesinlikle hocam:peepokalp:
ama o telefondan sonra iPhone çok uzun süre yüzümü güldüremedi dürüst olmak gerekirse.

En yakında s25 geçmeyi düşünüyorum inşallah.

Kesinlikle hocam:peepokalp:
ama o telefondan sonra iPhone çok uzun süre yüzümü güldüremedi dürüst olmak gerekirse.

En yakında s25 geçmeyi düşünüyorum inşallah.
Valla o alışkanlıktan x300 pro da 17 pro maxte geçsem bir süre yüzümü güldürmez gibi.

Özelden yaz sana video atayım ama eğer donuyorsa elindeki cihazı alırım :)) ben boş konuşmam neyse o apple desteği aradığımda bile yazılım hatası olabilir yeni güncelleme ile düzelicektir diye söylem aldım.

Memmnun musun
Dostum kabul iphone 7 im var veririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,645
Üyeler
187,366
Son üye
hellu77