X7 Pro'yu alınır kılacak kadar büyük bir ayrıntı değil diye tekrarlıyorum.sen f6 al kardeşim %20 lik batarya farkını görme
Termal performans yazısını görmemişsin bile. Gücün ne kadar olduğuna göre bunu ne kadar stabil verebildiği de önemli. Dimensity 8400 direkt daha güçlü değil, bunu da kabul etmen gerek.işlemcide problem yok hemen hemen aynılar sd daha stabil ama mt daha güçlü
Navigasyon özelliğinin önemi nedir burada? X7 Pro ne kadar daha iyi yönlendirecek mesela?teknonoji için navigasyon özelliğiydi güncellemesiydi bluetooth sürümü
Sürümler de burada görüldüğü gibi. Zaten 5.0 olduktan sonra diğer basamak çok fark etmiyor da neyse.
Güncelleme ile düzeltilebilecek bir sorun kısmı da önemli; söz konusu POCO ve X serisi olunca. Hem Xiaomi'nin alt-orta segment ürünlerindeki güncelleme performansı belli hem de POCO'nun durumu belli. Donanımsal değilse çözülebilir belki, başka sorunlar da ortaya çıkmazsa güncellemeyle... Ürünü alınmaz göstermek değil bu, sadece olan bir sorunu belirtmek. X7 Pro alacak olan alabilir, alan kullanabilir.şebeke sorunu demişsin evet var ama güncelleme ile düzeltilebilecek bir konuyu telefonu almamak için bir sebep göstermeni anlamadım
Kanıtlanacak bir durum yok, sebepleri sıralanacak bir durum var. F6 daha sorunsuz, daha stabil görünüyor. F ve X serisi farkı da yazıldı orada.onun dışında f6 almak için sebep nedir bana f6 nın x7 pro dan daha iyi olduğunu nasıl kanıtlarsın
Güncelleme konusunu da X7 Pro özelinde araştırırsan neler olduğunu görebilirsin. Herkes aynı durumla karşılaşmaz ancak karşılaşma ihtimali vardır. ChatGPT de farkları sıralamış, son cümleyi de okumadan sanki biri üstünmüş gibi yazmışsın. Olgun şekilde oku, olgun şekilde yanıtla. Üretici veya karşı firma gibi yazmak mantıklı değil. İkisi de para vermiyor neticede reklam için.sırf güncelleme avantajından gine x7 pro alınır