Arama sonuçları: *

1. T

Bilgisayar Masası Tavsiyesi Lazım

İyi Forumlar, Yukarıda belirttiğim gibi bilgisayar için masa arayışı içerisindeyim. Boyutları 120x75x60 gibi standart bir masa bakıyorum fakat birkaç kriterim var; - Masa sağlam olsun, dansöz gibi oynamasın. - Masanın bacakları mümkünse köşe veya yan kısımlarda olsun, ekstra bi kitaplık tarzı...
  2. T

Çözüldü✓ No signal hatası aliyorum

Hocam monitörün altında veya yanında tuşlar oluyor onları kurcalayarak hdmi i seçin.
  3. T

Yardım F/P 2k monitör önerisi

Şanssızlık olmuş gayette beğenerek kullandığım monitör. Kısmet değilmiş.
  4. T

Çözüldü✓ No signal hatası aliyorum

monitöründen seçtin mi hdmi girişini
  5. T

Yardım F/P 2k monitör önerisi

bozuk çıktı derken neyi bozuk çıktı
  6. T

BU SİSTEME BU MONİTÖR GİDER Mİ

Tamamen kullanıcı meselesi kendimden örnek veriyim siz ona göre seçin olur mu? Benim önceki sistemimde kullandığım monitör Benq xl2411 di. Bu sisteme geçtiğimde sistemin hakkı 2K olduğu için 2K monitör almak istedim. 27 inçe geçtiğimde 1-2 ay alışmakta zorlandım fakat alışınca çok daha güzel...
  7. T

Attack shark x6 vs ajazz aj159 pro

bazı şeyleri takip etmek lazım bende temuya geldiği zaman stoklara yetişememiştim 2. el pahalı olmadan aldım. Gerçi aldıktan sonra stokları yenilediler yine de ikisine çok güzel fiyata anlaştım. Yeni getirtildiği belliydi, satan kişinin daha pahalı model ürünleri varmış merakından sipariş etmiş.
  8. T

Arc Riders Erken Erişim Talebi Hk.

İyi forumlar, Hocalar şimdi yeni duyurulan bu oyunda erken erişime katılabilmek için başvuru dışında oyuna girebilme gibi bir ihtimal var mı? Yoksa erken erişim talepleri kabul edilecek mi? Edilirse ortalama ne kadar sürede kabul ediyorlar? Edilmiyorsa başka şekilde girebilir miyiz...
  9. T

Onu bende araştırmıştım alırken, hala daha 27 bana büyük geliyor, keşke 24 olsaydı diyorum ama FHD hakaret olurdu sisteme ve işlemci darboğazı yerdim. Ben bulamadım Qhd 24inc hani bulsan bile sıradışı bir monitör olacağı için ne kadar sağlıklı olur, sonuçta pek üretilmeyen, tercih edilmeyen bir...
  10. T

Rekabetçi oynuyorsan 24 üstü fhd için berbat bi tercih olur. 27 ye vereceğin parayı daha iyi bı 24 e yatirabilirsin. Arkadaşların dediği gibi 2k monitörde tercih edilebilir. Fsr 3.1 ve AFMF ile FPS sorunu pek kalmadı.
  11. T

bende temudan getirten birisinden aldım klavye ve fare şeklinde ikisine 1500 tl şeklinde bi alışveriş oldu. Çok beğendim ürünleri güzel fare daha şuana kadar hiç sıkıntı yapmadı, yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Tek kötü yanı diyebileceğim altındaki dpi ve bt/2.4g butonları sağlam değil sağa sola...
  12. T

Yardım Çerçeve zamanı ms karşılaştırma yardım

direk onun etki edeceğini düşünmüyorum fakat yük paylaşımı konusunda sisteminizi rahatlatır.
  13. T

Aj159 pro kullanıyorum, çok memnunum bozulursa yine alırdım fakat teknoloji şans işi hiç belli olmaz.
  14. T

Hangi boy klavyeyi kullanıyorsunuz? Alsanız hangisini alırdınız?

Hesaplı, red switch, modüler, hissiyatı çok iyi, ağırlığı tatlı, renkleri yeterli, çok yer kaplamıyor, numpad pek gerekli değil.
  15. T

Çözüldü✓ Bilgisayar kendiliğinden ekran gidiyor gpu driver siliyor

Windows update kaynaklı olabilir.
  16. T

Yardım Anakart bios ayarları nasıl olmali

Memory context restore - Enable Expo varsa yoksa profile1 - 6000 MHz şeklinde İşlemci için pbo açılabilir curve optimizer (-20,-25) verilebilir. Secure Boot ve ftpm kapalıysa onlar açılabilir. SAM kapalıysa onu da açmak fayda sağlar Bunlar normal kullanim için fazlaca yeterli.
  17. T

Victus'ım için SSD önerisi?

Victusun gen4 destekliyorsa gen4 al desteklemiyor da gen3 alabilirsin. Ek olarak Dram olan bi model bakabilirsin.
  18. T

Yardım Çerçeve zamanı ms karşılaştırma yardım

K Hocam orada gördüğünüz çerçeve zamanı FPS değeri ile doğru orantılıdır FPS ne kadar yüksekse çerçeve zamanı o kadar düşer oraya takıldıysanız FPS inizi arttırmaya gidebilirsiniz. Ayrıca orada gördüğünüz micro stutter kesin şundan kaynaklanıyor denilemez çünkü çok fazla nedenden oluşabilir...
  19. T

RTX 3090 ekran kartı %100 çalışmıyor

PSU bağlantısını düzgün yaptın mı? Hangi PSU yu kullanıyorsun, tek girişten verdiysen ve PSU tek kaynaktan yeterli güç sağlayamıyorsa, yetemiyor olabilir.
  20. T

Fan Kontrolcü Yavaş ve Hızlı Fan Devrini Değiştirme

İyi Forumlar, Başlıkta da belirttiğim üzere kasamda bir fan kontrolcü var kasanın üzerinde de yavaş, hızlı, ve durdurmak için buton bulunuyor. Durdurma ve yavaş mod çok güzel genelde onları kullanıyorum fakat hızlı modda sanki F1 pistine dönüyor oda, hızlı moddaki fan devir hızını değiştirmek...
Geri