Hangi boy klavyeyi kullanıyorsunuz? Alsanız hangisini alırdınız?

Hangi boy klavyeyi kullanıyorsunuz?

• %100

Oylar: 20 30.3%
  • %95

Oylar: 1 1.5%
  • %80

Oylar: 8 12.1%
  • %75

Oylar: 33 50.0%
  • %65

Oylar: 4 6.1%
  • %60

Oylar: 14 21.2%
  • %50

Oylar: 0 0.0%
  • %40

Oylar: 1 1.5%

• Oy kullanan toplam üye
    66

Gravewormszr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,131
Dostlar selamlar. Soru başlıkta da belirtildiği gibidir. Hangi boy klavyeyi kullanıyorsunuz? Ve onu kullanma sebebiniz nedir? Ankete katılıp yorum yapmayı unutmayın lütfen!

1745716563468.png

Hesaplı, red switch, modüler, hissiyatı çok iyi, ağırlığı tatlı, renkleri yeterli, çok yer kaplamıyor, numpad pek gerekli değil.

Bu arada ben yazmamışım. En son masaüstü kullandığımda böyle mekanik klavyeler o kadar yaygın değildi. O yüzden bayağı uzak kaldım. Şimdi %60 aldım ama ortada PC yok. :D indirimde görmüştüm bir markanın 800 TL'ye almıştım gayette güzel duruyor.

%75 wraith w75 kullanıyorum boyu gayet iyi fazla bi yer kaplamıyor zaten numpad çok kullanmıyordum

yani insanlar küçük seviyorda bilmiyorum ben o tür klavye kulanınca klavye kulanıyormuşum gibi gelmiyor %100 iyidir

yani insanlar küçük seviyorda bilmiyorum ben o tür klavye kulanınca klavye kulanıyormuşum gibi gelmiyor %100 iyidir

Ben de bir heves aldım, daha kullanmak nasip olmadı ama büyük ihtimalle alışamam gibi geliyor ahahaahhaa

Hocam numpade ihtiyacınız yoksa 100% kullanmazsınız. Mesela bazıları da alışmaktan vs bahsediyor sürekli numpad mi kullanıyosunuz neye alışacaksınız?

Yazılım tarzı işlerle ilgilendiğim için çoğu fonksiyonu kullanmam zor oluyor. bu yüzden %100 iyidir. Oyun oynamak için kullanıcak olsam 75 alırdım.

%60 Leaven K620 kullanıyorum da numpad arıyorum alışsam bile işyerinde numpadli klavye kullandıktan sonra lazım hissediyorum.

75 altı kullananlar nasıl rahat ediyor aklım almıyor

10 yıldır aynı %100 klavyeyi kullanıyorum. Favorim %75

Geri