Victus'ım için SSD önerisi?

arda_akel1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
364
Maksimum 3-3 buçuğa kadar çıkabilirim.
Uyumlu olabilecek, 2 TB SSD arıyorum, yoksa 1 TB da olur. Bilgisayarımı taşısın yeter.

Önerileriniz var mı?

Maksimum 3-3 buçuğa kadar çıkabilirim.
Uyumlu olabilecek, 2 TB SSD arıyorum, yoksa 1 TB da olur. Bilgisayarımı taşısın yeter.

Önerileriniz var mı?
Victusun gen4 destekliyorsa gen4 al desteklemiyor da gen3 alabilirsin. Ek olarak Dram olan bi model bakabilirsin.

Victusun varsa 2 adet slotun varsa ve biri doluysa %80 ihtimalle gen 4 slotu doludur diğer slot da %50 ihtimalle gen3 tür. Arka kapagi acip slotlari kontrol etmen lazim

Link olarak öneriniz var mı?
en ucuz dram li en hızlı ssd

Victusun varsa 2 adet slotun varsa ve biri doluysa %80 ihtimalle gen 4 slotu doludur diğer slot da %50 ihtimalle gen3 tür. Arka kapagi acip slotlari kontrol etmen lazim
Bilmiyorum valla hiç anlamıyorum.
Ama bilgi için teşekkürler! :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak bu süpermiş. Bir bilene soracağım yarın MediaMarkt'a gitmeden önce. İnşallah onda da uygun bir şey vardır.

2 TB olan kullanışlı modeller 4.5k bareminin üstünde.
1 TB olarak Exceria Pro modeline bakılabilir. Renegade daha yüksek fiyata alternatiftir.
Sağlık durumundan dolayı alınmaz kılan boşboğazlar umursanmayabilir gelirlerse.

2 TB olan kullanışlı modeller 4.5k bareminin üstünde.
1 TB olarak Exceria Pro modeline bakılabilir. Renegade daha yüksek fiyata alternatiftir.

Sağlık durumundan dolayı alınmaz kılan boşboğazlar umursanmayabilir gelirlerse.
dram li en ucuz ve hızlı model beni söylediğim kral malesef daha ucuz dram HİZLİ yok

dram li en ucuz ve hızlı model beni söylediğim kral malesef daha ucuz dram HİZLİ yok
Konu bu değil. Konu, Exceria Pro'nun alınabilir olduğu. SSD aylardır yazılıyordur, yeni çıkan bir model değil.

DRAM'i var, hızı da var, ek olarak soğutucu da var. Yok yazmak gereksiz. Exceria Pro alınabilir yine.
Ezber niyetine KC3000 veya Renegade yazılır genelde, Exceria Pro görünmez. Sürekli yazılıyormuş gibi böyle yazılması da garip.

Konu bu değil. Konu, Exceria Pro'nun alınabilir olduğu. SSD aylardır yazılıyordur, yeni çıkan bir model değil.

DRAM'i var, hızı da var, ek olarak soğutucu da var. Yok yazmak gereksiz. Exceria Pro alınabilir yine.
Ezber niyetine KC3000 veya Renegade yazılır genelde, Exceria Pro görünmez. Sürekli yazılıyormuş gibi böyle yazılması da garip.

tekrar ediyorum HIZ OLARAK alabileceği en düşük fiyat dram li model söylediğimdir kendi kararı istediğini alır

Hepinize teşekkür ederim.
Yarın dediğim gibi bir bilene de (tanıdığıma) soracağım. Onun elinde uygun varsa, verir. Yoksa sizlere danıştığım gibi ona da danışacağım, sizin önerilerinizi de yazdım zaten bir kağıda, mediamarkt, vatan neresi olursa alacağım. :)

Geri