Neler Yeni

Victus'ım için SSD önerisi?

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Arda Akel
Maksimum 3-3 buçuğa kadar çıkabilirim.
Uyumlu olabilecek, 2 TB SSD arıyorum, yoksa 1 TB da olur. Bilgisayarımı taşısın yeter.

Önerileriniz var mı?

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Tuğrul
Maksimum 3-3 buçuğa kadar çıkabilirim.
Uyumlu olabilecek, 2 TB SSD arıyorum, yoksa 1 TB da olur. Bilgisayarımı taşısın yeter.

Önerileriniz var mı?
Victusun gen4 destekliyorsa gen4 al desteklemiyor da gen3 alabilirsin. Ek olarak Dram olan bi model bakabilirsin.

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Arda Akel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

~helloworld

80+ Bronze
Victusun varsa 2 adet slotun varsa ve biri doluysa %80 ihtimalle gen 4 slotu doludur diğer slot da %50 ihtimalle gen3 tür. Arka kapagi acip slotlari kontrol etmen lazim

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ahmet
Link olarak öneriniz var mı?
en ucuz dram li en hızlı ssd

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Arda Akel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Victusun varsa 2 adet slotun varsa ve biri doluysa %80 ihtimalle gen 4 slotu doludur diğer slot da %50 ihtimalle gen3 tür. Arka kapagi acip slotlari kontrol etmen lazim
Bilmiyorum valla hiç anlamıyorum.
Ama bilgi için teşekkürler! :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bu süpermiş. Bir bilene soracağım yarın MediaMarkt'a gitmeden önce. İnşallah onda da uygun bir şey vardır.

MoonWalk

80+ Silver
2 TB olan kullanışlı modeller 4.5k bareminin üstünde.
1 TB olarak Exceria Pro modeline bakılabilir. Renegade daha yüksek fiyata alternatiftir.
Sağlık durumundan dolayı alınmaz kılan boşboğazlar umursanmayabilir gelirlerse.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ahmet
2 TB olan kullanışlı modeller 4.5k bareminin üstünde.
1 TB olarak Exceria Pro modeline bakılabilir. Renegade daha yüksek fiyata alternatiftir.

Sağlık durumundan dolayı alınmaz kılan boşboğazlar umursanmayabilir gelirlerse.
dram li en ucuz ve hızlı model beni söylediğim kral malesef daha ucuz dram HİZLİ yok

MoonWalk

80+ Silver
dram li en ucuz ve hızlı model beni söylediğim kral malesef daha ucuz dram HİZLİ yok
Konu bu değil. Konu, Exceria Pro'nun alınabilir olduğu. SSD aylardır yazılıyordur, yeni çıkan bir model değil.

DRAM'i var, hızı da var, ek olarak soğutucu da var. Yok yazmak gereksiz. Exceria Pro alınabilir yine.
Ezber niyetine KC3000 veya Renegade yazılır genelde, Exceria Pro görünmez. Sürekli yazılıyormuş gibi böyle yazılması da garip.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ahmet
Konu bu değil. Konu, Exceria Pro'nun alınabilir olduğu. SSD aylardır yazılıyordur, yeni çıkan bir model değil.

DRAM'i var, hızı da var, ek olarak soğutucu da var. Yok yazmak gereksiz. Exceria Pro alınabilir yine.
Ezber niyetine KC3000 veya Renegade yazılır genelde, Exceria Pro görünmez. Sürekli yazılıyormuş gibi böyle yazılması da garip.

tekrar ediyorum HIZ OLARAK alabileceği en düşük fiyat dram li model söylediğimdir kendi kararı istediğini alır

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Arda Akel
Hepinize teşekkür ederim.
Yarın dediğim gibi bir bilene de (tanıdığıma) soracağım. Onun elinde uygun varsa, verir. Yoksa sizlere danıştığım gibi ona da danışacağım, sizin önerilerinizi de yazdım zaten bir kağıda, mediamarkt, vatan neresi olursa alacağım. :)

Top Bottom