LegendaryCrazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 432
WD'ye göre %25 fiyat farkıyla %25 hız neden olmasın (kabaca)3150 ye Exceria pro alınır mı sadece oyun icin
WD'ye göre %25 fiyat farkıyla %25 hız neden olmasın (kabaca)3150 ye Exceria pro alınır mı sadece oyun icin
Kronik SSD Alınmaz .WD'ye göre %25 fiyat farkıyla %25 hız neden olmasın (kabaca)
Oyunlar için dram önemli mi zaten xpgyi 750 +250 olarak ikiye bolerim FPS oyunlarını 750 GB ye kurarımWD'ye göre %25 fiyat farkıyla %25 hız neden olmasın (kabaca)
Dram Sistem İçin İyi Oyunlarda Fark Yaratmaz Bence .Oyunlar için dram önemli mi zaten xpgyi 750 +250 olarak ikiye bolerim FPS oyunlarını 750 GB ye kurarım
Blue belki yarın gaming gecesinde indirme girer alırımDram Sistem İçin İyi Oyunlarda Fark Yaratmaz Bence .
Sanmam Ama Bakmak İyi Olur .Blue belki yarın gaming gecesinde indirme girer alırım
Gecen hafta kioaxa girdi 2 kya düştüSanmam Ama Bakmak İyi Olur .
![]()
WD Blue SN5000 1TB 5000/4000MB/s M.2 NVMe Gen4 SSD Disk - WDS100T4B0E - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sorunu varsa evet, ben o ssd markasını pek sevmiyorumKronik SSD Alınmaz .
Fiyatı Uygun Ama Çok Isınıyor Ve Sağlığı Hızlı Düşüyor .
Ssd soğutucu alsamKronik SSD Alınmaz .
Fiyatı Uygun Ama Çok Isınıyor Ve Sağlığı Hızlı Düşüyor .
Pek Fayda Etmez + Gererksiz Masraf WD Al .Ssd soğutucu alsam
Yarını bekliyorum belki gelirPek Fayda Etmez + Gererksiz Masraf WD Al
Sn5000 öneririm. Testlerini yapmadım ama kendim kullanıyorum bir problem yaşamadım.
Kingston gaming gecesinde indirime giriyor 2799dan kaça düşerse alınırTaviye Ederim .
![]()
WD Blue SN5000 1TB 5000/4000MB/s M.2 NVMe Gen4 SSD Disk - WDS100T4B0E - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
2500 aşağısı kabul edilebilir piyasadaki en ucuz ürün oluyor. Pek sanmam ama 2300'e falan gelirse direkt alınabilir.Kingston gaming gecesinde indirime giriyor 2799dan kaça düşerse alınır