Arama sonuçları: *

1. F

Ram fiyatları ne zaman düşer mi

Yakın vade'de düşmeyecek ihtiyacı olan beklemesin 3-5 fırsat gördünüz mü direk yapışın.
  2. F

Yardım Asus TUF VG27AQML5A ışık sızması var, iade etmeli miyim?

iade et şansını dene
  3. F

Yardım Asus TUF VG27AQML5A ışık sızması var, iade etmeli miyim?

ışık sızması olmayan monitör yok ki dostum İPS'ın en kralınıda alsan o ışık sızması illaki olacak. şansına kimisinde çok azken kimisinde çok belirgin olabiliyor ben aynı marka modelden (MSİ G27QPF-OD) 4 kez değişim yapılmasına rağmen sorunsuz diyebileceğim monitör bulamadım hepsinde ışık sızması...
  4. F

QD-OLED monitörlerin mor renk sorunu trueblack glossy ile çözülür mü?

fotoğraflardan görüleceği üzere glossy mat fark etmiyor, panelin yapısından kaynaklı qd-oled'lerde woled'e göre beyaz ışık yerine mavi ışık kullanılmasından ötürü bu renge bürünüyor
  5. F

Yardım G6 oled arka kısmı ısınması

küçük usb ile çalışan masa fanları iş görür ama çok kısıtlı alanı soğutur birazda sesli çalışır. ben yazın pc başında serinlemek için aşağıda ki ürünü almıştım baya işe yaradı tüm monitörü ciddi anlamda soğutuyordu yetmedi monitörün yanında ki router'ı da soğutuyordu. kendimi serinletmeyi bırak...
  6. F

WOLED Monitörlerdeki gray banding sorunu kaplama kaynaklı mı ?

WOLED'in yapısından kaynaklanıyor kaplamadan değil bu banding durumu glossy kaplama asus'da da var mat kaplama LG ve gigabyte modelinde de, millet buna çok kafayı taktı ama grayscale fark edilmiyor sürekli gri ekrana bakmıyorsanız tabii ki
  7. F

4.Nesil Monitörler Ne zaman Stoklara Girecek?

şu an stoklarda olmamasının nedeni büyük ihtimalle bu model üretimde en geç önümüzde ki ay duyurulsa ocak sonu şubat başı gibi satışa sunulur.
  8. F

4.Nesil Monitörler Ne zaman Stoklara Girecek?

ön sipariş nedeniyle o fiyattı, bu fiyattan ötürü tr'ye gelen tüm ürünler satıldı, bu saatten sonra stoklara girerse o fiyattan mı girer emin değilim. abd'de şu an newegg 600 dolardan satıyor bu modeli, 1.5 ay önce millet 500 dolardan ön sipariş verebiliyorlardı...
  9. F

Yardım G6 oled arka kısmı ısınması

Bir ara OLED G6 kullanmıştım arka kısım gerçekten çok ısınıyor, kışın neysede yazın mutlaka küçük bir fan ile desteklenmesi gerekebilir ki yazın bir fanı arkaya üfleyecek şekilde ayarlamıştım öyle soğutuyordum. OLED paneller aşırı sıcak durumlarından hızlıca etkilenebiliyor, monitörün devre...
  10. F

💥 Kötü Haber ! Micron, Crucial Markasını Sonlandırdı ! 💥

sektörde hynix ve samsung kaldı yandı gülüm keten helva pc'ye ihtiyacınız varsa toplayın yeni yıldan sonra uçuk fiyatlar görülürse şaşırmam eylül'de 6 bine aldığım 32gb ram aynı satıcıda 27k şu an
  11. F

3.Nesil WOLED vs 4.Nesil WOLED

PG27AQWP-W bu modelde anlam veremediğim asus güç ünitesini dışarı konumlandırmamış bu ekstra ısı yaratır neden böyle tasarım yapmışlar ilginç bu modelde ilk dikkatimi çeken bu oldu
  12. F

dostum monitör dünyasında kusursuz sorunsuz bir panel kullanan monitör daha üretilmedi, şu an sorunsuza en yakın paneller OLED'ler onlarda bile kronik sorunlar görülüyor malesef misal OLED'lerin en kritik sorunu yanık sorunuydu, güncel oled'lerde bu sorun çözüldü gibi firmalar yazılımsal...
  13. F

benim çektiğim bir foto yok gri arka planda bantlanma görülüyor aşağıdaki gibi, gri rengin şiddetine göre bu bantlanmayı net görebiliyorsunuz yada çok az gözüküyor kimisi piksel temizleme ile gittiğini söylüyor ama bana sorarsan tamamen panelin dezavantajı, WOLED bu anlamda mimli bir panel, bu...
  14. F

4.nesil woled paneller şu an en güncel teknolojiyle üretilmiş paneller 3.nesiller artık geride kaldı, 4.nesilde ciddi anlamda enerji verimliliği var. ilk defa ısınmayan bir monitör gördüm diyebilirim. (gigabyte özelinde konuşuyorum diğer markaları bilmiyorum tasarım anlamında farklı şeyler...
  15. F

Samsung g6 oled monitor için kablo tavsiyesi

Hdmi 2.1 ile kullanmanızı tavsiye ederim dp 1.4 artık geride kaldı hdmi 2.1 daha geniş bant genişliği ve 12bit renk derinliği gibi fark yaratıyor ancak orjinal sertifikalı hdmi 2.1 kablosu kullanın default kutu içinden çıkan kablo sertifikalı değil dolayısıyla performansta kayıp yaşanabilir...
  16. F

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

akşama sistem çöker demedi demeyin
  17. F

Yardım Kasa içi Figür Konulması Uygun mu

verebileceğim tek tavsiye o figür sağlam şekilde sabitle hava akışı vs hareket ettiremeyecek kadar olsun mutlaka, allah korusun sistem çalışırken o figür düşse fan'a denk gelse kasayı duman eder parçalara zarar verir ben o riske girmem girene de dediğiniz gibi çift taraflı bant ile veya hamur...
  18. F

Yardım Kasa içi Figür Konulması Uygun mu

bu gibi şeyler kasa içinde ciddi anlamda risk bence millet gösteriş amacıyla boş yere risk alıyor o figür bir şekilde devrilse fana falan denk gelse geçmiş olsun artık
  19. F

Yardım Samsung g61sd oled yanığı sorunu var mı?

1 yıl civarı g60sd'yi cılkını çıkarana kadar yeri geldi 12-13 saat açık kullandığım senaryolar bile oldu yanma olmadı. yeni nesil oled'ler bu anlamda güçlü, yazılımsal anlamda siz farkında olmadan piksellerin anlık değişimi, monitörü kapattığınızda otomatik piksel temizleme vs. olmaz demiyorum...
Geri