Dostlar laptop arıyorum bütce 30k nın üstüne pek çıkma taraftarı değilim ama çok p6 laptop düşerse oda olur ddr5 güncel olması önemli daha çok film vs akşamlarıda oyun için laptop arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
PTT avm den çöp bile almam geçen keetle alayım dedim alt ısıtıcısı bile gelmedi iade etmeye 4 gün uğraştım kabul ettirmek için para iadesi 2 3 ay sonra yapıldı
Future Black Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu
hocam xdrivede kullandım rampagede hawk biraz sert ama kaliteli malzemesi falan hawk al pişman olmazsın ben aldım çok memnunum
Dostlar öyle ahım şahım bir laptop istemiyorum önceliğim sağlamlık ve ekran kalitesi genellikle film ve kardeşlerim ödevleri vs için kullanacak bir laptop arayışındayım kafam karıştı bakarken öneriniz olursa sevinirim
hocam attığın sadece fanboyluk gibi olmş ssd düşük sistem ddr4 monster öneriyorsun monster hiçbir zaman f/p olamadı
1727025319
attığın sistem güzel ama az daha araştır derim hocam birde yıl neredeyse 2025 e gelmiş hala 16 ram 144hz ekran koyuyorlar anlamıyorum :D
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-b650-tomahawk-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,30374310.html
Anakartı bilen bilir bu fiyatta görmedim alıcısına hayırlı olsun