Neler Yeni

Bunu almaya karar verdim alınır mı?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam pahalı biraz. Bunu önerebilirim.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Kral bu fiyata iyi artı olarak attığın linkte ramler ddr4 ve işlemci burdakinden daha kötü yani alınmalık bir yanı yok diye düşünüyorum.
Tamam hocam o zaman hayırlı olsun. güle güle kullan

semihtyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Semih toykar
hocam pahalı biraz. Bunu önerebilirim.
hocam attığın sadece fanboyluk gibi olmş ssd düşük sistem ddr4 monster öneriyorsun monster hiçbir zaman f/p olamadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun araştırmalar sonucunda buna karar verdim 45 NTSC ama yapacak bir şey yok alınır mı? sizce ve ekran 7 MS değil mi?
attığın sistem güzel ama az daha araştır derim hocam birde yıl neredeyse 2025 e gelmiş hala 16 ram 144hz ekran koyuyorlar anlamıyorum :D

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Musab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam attığın sadece fanboyluk gibi olmş ssd düşük sistem ddr4 monster öneriyorsun monster hiçbir zaman f/p olamadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

attığın sistem güzel ama az daha araştır derim hocam birde yıl neredeyse 2025 e gelmiş hala 16 ram 144hz ekran koyuyorlar anlamıyorum :D
Reis haklısında şuanlık 16 gb ram iş görüyor oyunlarda ve bu fiyatta genellikle 144 Hz onerdiğin laptop varsa atarmısın

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Reis haklısında şuanlık 16 gb ram iş görüyor oyunlarda ve bu fiyatta genellikle 144 Hz onerdiğin laptop varsa atarmısın
Yakın zamanda yükseltmen gerekecek, 16GB ram artık yetmemeye başlıyor oyunlarda.

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Musab
sizin amacınız tam olarak reis oyun oynamakmı yoksa okul vs şeyler var arta kalan zamanlardamı takılmak içinmi arıyorsun
Benim amacım oyun ve ders sadece bu arada ramler 32 GB yapılabilirmiş bağımsız olarak

Top Bottom