Uzun araştırmalar sonucunda buna karar verdim 45 NTSC ama yapacak bir şey yok alınır mı? sizce ve ekran 7 MS değil mi?
Tamam hocam o zaman hayırlı olsun. güle güle kullanKral bu fiyata iyi artı olarak attığın linkte ramler ddr4 ve işlemci burdakinden daha kötü yani alınmalık bir yanı yok diye düşünüyorum.
Özellikleri nedir modeliyle birlikteUzun araştırmalar sonucunda buna karar verdim 45 NTSC ama yapacak bir şey yok alınır mı? sizce ve ekran 7 MS değil mi?
hocam attığın sadece fanboyluk gibi olmş ssd düşük sistem ddr4 monster öneriyorsun monster hiçbir zaman f/p olamadıhocam pahalı biraz. Bunu önerebilirim.
attığın sistem güzel ama az daha araştır derim hocam birde yıl neredeyse 2025 e gelmiş hala 16 ram 144hz ekran koyuyorlar anlamıyorumUzun araştırmalar sonucunda buna karar verdim 45 NTSC ama yapacak bir şey yok alınır mı? sizce ve ekran 7 MS değil mi?
Reis haklısında şuanlık 16 gb ram iş görüyor oyunlarda ve bu fiyatta genellikle 144 Hz onerdiğin laptop varsa atarmısınhocam attığın sadece fanboyluk gibi olmş ssd düşük sistem ddr4 monster öneriyorsun monster hiçbir zaman f/p olamadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
attığın sistem güzel ama az daha araştır derim hocam birde yıl neredeyse 2025 e gelmiş hala 16 ram 144hz ekran koyuyorlar anlamıyorum
Yakın zamanda yükseltmen gerekecek, 16GB ram artık yetmemeye başlıyor oyunlarda.Reis haklısında şuanlık 16 gb ram iş görüyor oyunlarda ve bu fiyatta genellikle 144 Hz onerdiğin laptop varsa atarmısın
Öyle ama yokki abi bu ekran kartı ve işlemcisi olan 32 GB ram yokkiYakın zamanda yükseltmen gerekecek, 16GB ram artık yetmemeye başlıyor oyunlarda.
sizin amacınız tam olarak reis oyun oynamakmı yoksa okul vs şeyler var arta kalan zamanlardamı takılmak içinmi arıyorsunÖyle ama yokki abi bu ekran kartı ve işlemcisi olan 32 GB ram yokki
Benim amacım oyun ve ders sadece bu arada ramler 32 GB yapılabilirmiş bağımsız olaraksizin amacınız tam olarak reis oyun oynamakmı yoksa okul vs şeyler var arta kalan zamanlardamı takılmak içinmi arıyorsun
Kendin yükseltcen.Öyle ama yokki abi bu ekran kartı ve işlemcisi olan 32 GB ram yokki
Zaten hp victusta yükseltme yapılabiliyorKendin yükseltcen.