Arama sonuçları: *

• Users: leth
  • Order by date
  1. L

Maks 40K TL hazır sistem önerisi

https://www.itopya.com/it-surprise-v3-amd-ryzen-5-7500f-gigabyte-geforce-rtx-5060-ti-16gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-g_h30921
  2. L

30-35k Kasa Tercihi İçin Yardım

Gaming gecesinden crimson infinity kasayı özelleştirmeler ile almak iyi olur
  3. L

35.000 TL Sistem Önerisi Yapar Mısınız?

Cuma günü İncehesap gaming gecesine crimson infinity kasa gelir. Özelleştirmelerden kasa anakart ve soğutucuyu yükseltirsen 35 küsüratlı bir şey oluyo kasa yerine ramide yükseltebilirsin sana kalmış.
  4. L

PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

Valla ustam Kasım'da daha iyisi gelmesse sıçayım böyle bahta ben başka bişi demiyorum..
  5. L

Bahtsızlıklar üst üste geliyor önce incehesapta kart hatası sonra itopyada dolandırıcılık hatası ne güzel ne güzel
  6. L

Bu nasıl bi hatadır arkadaş böyle iş olmaz ama ya
  7. L

Arkadaşlar bu itopyanin dolandırıcılık şüphesi sorununu nasıl çözerim acil yardım lazım
  8. L

İtopyadaki sisteminde stoğu bitmiş.....
  9. L

Alamadık kart hata verdi diye...
  10. L

Hocam vallahi son dk kafamı karıştırdınız yav
  11. L

Sistemi kasayı cougar, soğutucuyu segotep lumos yaparak almayı düşünüyorumda sizce stoklar hızlı erirmi? Mesela 19.30 da açılıyor 20.00 da alabilirmiyim yoksa direk anında almammı gerek?
  12. L

İtopya hazır sistem önerisi

Farklı sitelerden yapacağınız önerilerede açığım pek bir bilgim yok güzel bir sistem önerisi verirseniz memnun olurum 1756037496 Teşekkürler fakat geldiği gün alabileceğimi sanmıyorum şuan parayı denkleştirmeden önce ufak bir araştırma içerisindeyim
  13. L

Pek bir bilgim yok bilindik olduğu için söyledim dediğim gibi önerilerinize açığım sistem önerisi atarsanız memnun olurum
  14. L

Merhabalar şuanda itopyadan veya tavsiye edeceğiniz başka bir yerden hazır sistem önerisi vermenizi istiyorum. bütçe kasaya maksimum 40k verebilirim.çok ağır oyunlar oynamam beni uzun yıllar götürmesini istiyorum ve fps oyunlarını falan birde birkaç uncharted,god of war gibi oyunları güzel...
Geri