PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

Kullanıcıya da gitmezdi hocam bu sistem. İnsanlarda beklenti , enflasyon veya dolar kurundan dolayı mi bilmiyorum ama bu sistem bu para hak etmedi.

Enflasyondan ötürü daha ucuzu yok maalesef. Epey bir insan tek tek toplamayı bilmiyor ya da uğraşmayı istemiyor, 35 değil 37'de olsa alacak "kullanıcı"lar olduğuna eminim. Çoğu insan parça kalitesini sallamıyor zaten, "16 GB 5060 Ti sistem 35K yapıştır kanka" diyerek yola devam ediyorlar :D

hala almakta kararsızım birde sistemi kendileri toplarsa kaç güne geliyor parça halinde kaç Güne geliyor kargo bilen var mı
İncehesap montajlı 1hafta da geliyor. Kampanya döneminde 2 hafta buluyor.
Montajsiz bı kaç güne kargoda.

Dostlar itopyada ki sistemin ramini 32 yapıp sipariş geçtim. İsteyen olursa mesaj atsın fiyatı siz belirleyin. Alamayan varsa elimden geldiğince yardımcı olayım. Benim sistemim var incehesaptakini begenmedim itopyada ki hosuma gitti aldım oylesıne.

Sıfır sözde "kampanyalı" sistemler öleli çok oldu. Abdullah ın çok uzun zamandır yapmamasından belli çünkü anlaşılıyor ki artık firmalar müşteri çekmeye ihtiyaç duymuyor ne dayasak alıyorlar zaten kafasındalar ve indirim yapmıyorlar. Bu saatten sonra hazır sistem alınmaz. Kendin toplamak daha mantıklı en azından daha kaliteli ve istediğin parçadan alabiliyorsun.
Elim yatkın alet edevat işlerine daha önce hiç sistem topladım zorlanırmıyım ?

Arkadaşlar bu itopyanin dolandırıcılık şüphesi sorununu nasıl çözerim acil yardım lazım

stoklar bitmiş bile

Bahtsızlıklar üst üste geliyor önce incehesapta kart hatası sonra itopyada dolandırıcılık hatası ne güzel ne güzel

Geri