Arama sonuçları: *

1. saorishirosaki

Ateist olarak bir teorim var sizce iyi bir teori mi?

Yarın sabah okul var dostum ders konunuz ne olur? çok mutlu olurum eğer bana yarın zaman ayırırsan kafirun suresini unuttum ezberleyemiyorum yardımcı olurmusun
  2. saorishirosaki

Arkadaş o anlamda demedi ki onu ikiside farklı şeyler ve geleneksel olarak yapılır 1760649076 tamam canım ben rica ettim bak gel konuşalım kafa açma okumuyorum zaten
  3. saorishirosaki

Kardeşim dm e gel eğer dc filan eklememi kabul ediyorsan bir güzel sohbet edelim mülakat gibi seni bi güzel ateist yapayım olur mu canım benim
  4. saorishirosaki

Ülkenin tamamen yobaz bir ülke olmasından kaynaklanıyor dostum malesef 1 ay bunları çekmek zorunda kalacam delikanlı adamım ben umrumda olmaz dediğim gibi bu tür şeyler diyeceğim çok şey var ama perma ban yerim şimdi salla geç
  5. saorishirosaki

Muhammed 3-4 tane eşle vakit geçirince güya himayesine almış onlara farz ben ise kız arkadaşımla ilişkiye girdim diye zina yapmış oluyorum arap masallarına inanmanızı önermem dostlar kendiniz olun her zaman, kendi fikrim 1760645379 Bide askerde vs tekbir filan çektiriyorlar diye biliyorum...
  6. saorishirosaki

LoL Eu West'de ping kaç?

Bildiğim kadarıyla en düşük pingi edirnede en iyi fiber altyapısıyla alırsın
  7. saorishirosaki

Rx6700 10 GB vs rtxler

ghosting yok dlaa da blur da yok fsr 4 te blur hala devam ediyor gereksiz yerlerde
  8. saorishirosaki

Rx6700 10 GB vs rtxler

https://imgsli.com/NDAyMjcx netlik anlamında hala açık ara önde fpstede dediğim gibi @jombo
  9. saorishirosaki

Rx6700 10 GB vs rtxler

O kadar az video var ki internette hiçbiri dıştan çekim yapılmadığı için fsr 4 ün oyuna ghosting eklediğini anlamak zor post bulmaya çalıştım daha fazlada var yeni postlara bakıyorum gördüklerim hala çoğu oynadığım oyunda fsr4 yok haberiniz olsun 1760620141 dlss e nazaran hala daha az fps...
  10. saorishirosaki

Rx6700 10 GB vs rtxler

fsr 4 ilede videolar var yine aynısı video bulayım atayım 1760619533 sadece çok optimize oyunlarda fsr4 adam gibi çalışabiliyor Battlefield gibi kral oyunlar bunlar her oyunda fsr4 desteklemiyor
  11. saorishirosaki

Rx6700 10 GB vs rtxler

eminmisin dostum
  12. saorishirosaki

Psu dan ince tiz bi ses geliyor

Psu nasıl bir ses çıkarıyor eğer telefonunuz güzel ses kaydı alıyorsa buraya atabilme ihtimaliniz var mı ona göre normal mi söyleyeyim elektrik kirli geliyorsa bundanda kaynaklanabiliyor işlemcinin tutarsız çalışmasına yol açabiliyor ve ne kadar kaliteli priz kullanırsan kullan direkt olarak...
  13. saorishirosaki

Sevdiğim kızın abisi var

Deniceksin görüceksin eğer abisi zorluk çıkarıyorsa delikanlı gibi uzaklaşmak olur yada riske atıp gizli takılıcaksın
  14. saorishirosaki

Sevdiğim kızın abisi var

Erkek kardeşi ben olsam seni sakat bırakırım 95 kiloyum bana dokunamazsın zaten sonuçta ilerde ne olacağını kestirebildiğimizden dolayı onun abisine kalmış bir olay isterse izin verir isterse izin vermez eğer hoşlandığın kızda seviyorsa seni samimi olarak
  15. saorishirosaki

Elden ring düşük ingilizceyle oynanır mı

Bende bilmiyorum tam olarak valla ianxknidnwidnsjxnsjdkjdnd o kadar uzun ki bazı makaleler okumaya üşeniyorsun klasik souls like oyunu ne bekliyorsun 1760612115 ana dilim gibi okuyamadığım için ki hiçkimse okuyamaz üşendiriyor insanı çok uzun makaleler
  16. saorishirosaki

Elden ring düşük ingilizceyle oynanır mı

a1 ingilizcen yoksa oynarsın dostum 1760611870 b1 minimum olması lazım sözlü olarak iyi anlıyorsan benim gibi herşeyi b2 sindir gramerın 6-7 yaşındaki amerikalı veya british olan bir çocuğun seviyesindeyse anlayamazsın herşeyi
  17. saorishirosaki

RTC 3060 VENTUS 12 GB alınır mı?

ve ayrıca evet yaşanmaz bottleneck baktım biraz evet yaşanmıyor
  18. saorishirosaki

RTC 3060 VENTUS 12 GB alınır mı?

Şimdi şöyle bir kıyaslama yap amd kartlarının ucuz olmasının nedeni genelde sadece fps odaklı ve teknolojiden yoksun oldukları için fazla fps almalarından kaynaklıdır eğer 2k monitörün yoksa 1080p seven birisine göre oyunlar amd kartlarında nativede bile kötü görünür fakat birkaç oyunda mesela...
  19. saorishirosaki

Psu dan ince tiz bi ses geliyor

Psu az bir ses çıkarıyorsa sorun olmaz çok kaliteli bir marka değilse evet çıkartır içi pislenmiş olabilir psu bakımı yapabilirsin ben bilmediğim için bilgisayarcıya götürüp karşımda yaptırmıştım çok az bir para aldı içini temizlemek gerekebiliyor eğer kolay açılıyorsa
  20. saorishirosaki

İ5 6500 ve GTX 1660Tİ-SUPER Darboğaz Yapar Mı?

Yani uygunsa geçebilirsiniz fakat wuchang oynamasanızda olur bomboş bir oyun ne protagonist güzel nede oynanış onun yerine stellar blade oyna daha zevk alırsın elden ringdede max grafikler olmasada biraz kısıp rahatlıkla oynarsınız 1760609560 Milattan önce çıkmış nioh 1 ri oynayın daha worth olur
Geri