mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 533
Eu west ping kaç oluyor? TR'de oynanmıyor geçmek istiyorum
teşekkürler 30-40 alırım evet daha yüksek bekliyordum çok iyi oldulokasyona gore cok degisiyor istanbul ve cevresindeysen 30-40 civari daha uzaktaysan 50 ve ustu
60 70 bekliyordum çok iyi oldu bu TR'den kurtuluyorum sonundaBende;
Tr de sabit 4-5
Euw da 34-35 civarı
Bende tr sabit 32 felan eu west 66 civarı felan alışırsanız hiç fark etmiyor bir süreden sonra merak etmeyin.60 70 bekliyordum çok iyi oldu bu TR'den kurtuluyorum sonunda
benim gibi özürlü bir internete sahip biri bile 70-80 alıyorsa sen her türlü altını alırsın.Eu west ping kaç oluyor? TR'de oynanmıyor geçmek istiyorum
net ile ilgisi yok bu durumda aslında konuma bağlı 16 mbps netim var zaten ama sabit 35 falan alırım konumdan dolayıbenim gibi özürlü bir internete sahip biri bile 70-80 alıyorsa sen her türlü altını alırsın.
ben zaten sup olduğum için adc olsaydım geçmezdim muhtemelenBende tr sabit 32 felan eu west 66 civarı felan alışırsanız hiç fark etmiyor bir süreden sonra merak etmeyin.
hatay da 70-80 alıyorumnet ile ilgisi yok bu durumda aslında konuma bağlı 16 mbps netim var zaten ama sabit 35 falan alırım konumdan dolayı
konum çok uzak evet normalhatay da 70-80 alıyorum8mbps dandik internet ile.
Ben midlane oynuyorum bana çokta fark etmiyor trye geçince haraketlerim aşırı hızlanıyor ama tr çekilmez hocam yanet ile ilgisi yok bu durumda aslında konuma bağlı 16 mbps netim var zaten ama sabit 35 falan alırım konumdan dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben zaten sup olduğum için adc olsaydım geçmezdim muhtemelensup olunca fark etmiyor