Yardım HANGİ İNTERNET SAĞLAYICISI

han1099

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Telekom da İnternet sürem bitiyor yeni bir İnternete mi geçeyim yoksa telekom dan devam mı edeyim binada 1000 hızına kadar İnternet desteği var tüm İnternet sağlayıcılarında. telekom da ping değerlerim düşük lol da 9ms alıyorum west 40ms alıyorum cs de değişiyor 35 ile 70 arası. türknet kablonet Vodafone Süperonline bunlar nasıl bunlardan birisine geçsem cs lol da felan pingim yükselir mi düşer mi binada fiber altyapısı var yardımcı olur musunuz şu an 100 hızında İnternet hızı

Arkadaşlar Telekom da İnternet sürem bitiyor yeni bir İnternete mi geçeyim yoksa telekom dan devam mı edeyim binada 1000 hızına kadar İnternet desteği var tüm İnternet sağlayıcılarında. telekom da ping değerlerim düşük lol da 9ms alıyorum west 40ms alıyorum cs de değişiyor 35 ile 70 arası. türknet kablonet Vodafone Süperonline bunlar nasıl bunlardan birisine geçsem cs lol da felan pingim yükselir mi düşer mi binada fiber altyapısı var yardımcı olur musunuz
türktelekom iyi teklif veriyorsa kullanmaya devam et ben telkotürk kullanıyorum türktelekom altyapısını kullanıyor pingim aynı türktelekomla sadece müşteri hizmetlerine ulaşmak bazen sorun oluyor fazla sırada bekleyebiliyorsun

Arkadaşlar Telekom da İnternet sürem bitiyor yeni bir İnternete mi geçeyim yoksa telekom dan devam mı edeyim binada 1000 hızına kadar İnternet desteği var tüm İnternet sağlayıcılarında. telekom da ping değerlerim düşük lol da 9ms alıyorum west 40ms alıyorum cs de değişiyor 35 ile 70 arası. türknet kablonet Vodafone Süperonline bunlar nasıl bunlardan birisine geçsem cs lol da felan pingim yükselir mi düşer mi binada fiber altyapısı var yardımcı olur musunuz şu an 100 hızında İnternet hızı
Türk Telekom iyidir fiyatı da en uygun bu bence.

vodafone ile süperonlineye bulaşma hazır türktelekom 1000 veriyor iken kablonetde şans işi türktelekomdan memnunsan açıkçası devam et bazı oyunlarda türknet daha iyi ping verebiliyor

vodafone ile süperonlineye bulaşma hazır türktelekom 1000 veriyor iken kablonetde şans işi türktelekomdan memnunsan açıkçası devam et bazı oyunlarda türknet daha iyi ping verebiliyor
hocam aynı paraya telekom 500 veriyor türknet 1000 veriyor ping onemli hangisinde daha düşük ping alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom iyidir fiyatı da en uygun bu bence.
türknet ile kıyasladığınız zaman nasıl

hocam aynı paraya telekom 500 veriyor türknet 1000 veriyor ping onemli hangisinde daha düşük ping alırım

türktelekom kaç ay taahhütlü türknet bu ay o paraya 1000 veriyor bir daha ay belki veremez garanti değil 1000 şart değil bence 500 türktelekom tercih ederim

türktelekom kaç ay taahhütlü türknet bu ay o paraya 1000 veriyor bir daha ay belki veremez garanti değil 1000 şart değil bence 500 türktelekom tercih ederim
hocam daha önce türknet kullandınız mı birde hızı 500 çıkartsam 100 den ping düşer mi biraz daha

O iş öyle değil Türknet en geç yazın güzel bir zam yapacak sonra yılbaşında tekrar yapacak Türk Telekom’da fiyat değişmeyecek. Zaten fiyat yine de daha uygun bence Türknet 700TL ye 100Mbps veriyor ben 200 alıyordum aynı fiyata. Şuan 1000 kullanıyorum bu da 900TL.

O iş öyle değil Türknet en geç yazın güzel bir zam yapacak sonra yılbaşında tekrar yapacak Türk Telekom’da fiyat değişmeyecek. Zaten fiyat yine de daha uygun bence Türknet 700TL ye 100Mbps veriyor ben 200 alıyordum aynı fiyata. Şuan 1000 kullanıyorum bu da 900TL.
hocam Telekom 18 ay tahüt türknet 12 ay yapıyor türknetin 1000 hızı 800 tl ye geliyor Telekom 1100 civarı paradan ziyade ping onemli hangisi daha düşükse ona geçersem daha iyi olur

Geri