Yardım HANGİ İNTERNET DAHA İYİ

gamer1099

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar İnternet sağlayıcısı onerir misiniz şuan telekom kullanıyorum 100mbps hız alıyorum 1000e kadar destek var lol da 9 10 ping alıyorum lol Weste 40 ping alıyorum başka sağlayıcıya geçsem yada İnternetin hızını 1000e 500e yükseltsem ping düşer mi

Arkadaşlar İnternet sağlayıcısı onerir misiniz şuan telekom kullanıyorum 100mbps hız alıyorum 1000e kadar destek var lol da 9 10 ping alıyorum lol Weste 40 ping alıyorum başka sağlayıcıya geçsem yada İnternetin hızını 1000e 500e yükseltsem ping düşer mi
ping değişmez

pingin internet hızıyla bi alakası yok diye biliyorum.

pingin artar muhtemelen farklı bir sağlayıcıda

Hocam ınternetı ıstersen 100k yap gene Pıng degısmez ben 1000 megabıt Türk Telekom’u kullanıyorum ayda 1075 tl oduyorum gayet memnunum ama 1000 megabıt bıraz Gereksız bence haberın olsun Bır hevesle bağlattım ama boş sadece oyun ıcın felansa 400-500 de yeter

ethernet kullanacaksın baska caren yok sağlayıcı değişsen bir şey değişmez yd sunucuda oynadıtgın bi oyun olsa belki değişebilirdi ki yine dğeişmezdi en iyi rota yine tt de diye biliyorum tr'de ethernet kullanmıyorsan ethernet kullan hız arttırınca pingin düşmeyecek bufferbloatın yoksa

ethernet kullanacaksın baska caren yok sağlayıcı değişsen bir şey değişmez yd sunucuda oynadıtgın bi oyun olsa belki değişebilirdi ki yine dğeişmezdi en iyi rota yine tt de diye biliyorum tr'de ethernet kullanmıyorsan ethernet kullan hız arttırınca pingin düşmeyecek bufferbloatın yoksa
hocam türknet mi telekom mu daha iyi olur sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,658
Üyeler
188,634
Son üye
cucci
Geri