Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Lastvoice BM800 Mikrofon HK.

Tamamdır eğer ses kartı için öneriye ihtiyacın olursa ulaşabilirsin.
  2. S

Aldığım ekran kartını anlamadım.

tesekkur ederim bilgilendirmen icin.
  3. S

umarim oynamiyorsundur zaten dostum senin icinde iyi olur. haddini bil demeden once ben isime gucume kostururken yukaridaki arkadaslarla cevirdiginiz muhabbeti bi oku derim. 1730545243 kac defa mantikli alinabilecek ornekler istedim yukarida. burda var demenin otesine gitmedin. kendi yazdigini...
  4. S

HAHAHAHA ben burada cevap verdigim surece yazmaya devam edeceksin. umarim cikabilirsin dostum burdan daha fazla bos muhabbet duyamayacagim. verdigin ornege mantikli mi diyorsun. keske senin kadar gecirebilecek bos vaktim olsaydi da gezebilseydim ekran kartı ekran kartı. bilmedigim icin gelip...
  5. S

attigin ornekte ne bir test var ne de baska bi guvence kaniti. param guvende taksitlerini attiginda tamam diyip almam mi gerekiyor bunu mu soyluyorsun? attigin ornegi gormem icin sahibindende iki dakika dolasmam yetiyor dostum. 1730544529 ayrıca alisveris yaparken aile uyelerime sormam...
  6. S

o kartlardan iyi oldugunu nerde soylemisim dostum? kendi yazdigini okuyorsun. forumdan cikip biraz hava almalisin bence. 1730544204 ikinci elde mantikli tavsiyenin anlamini bi dusun derim dostum. ikinci elde daha mantikli secenegimin oldugunu bende biliyorum lakin buradaki kendini bilirkisi...
  7. S

Öneri Lastvoice BM800 Mikrofon HK.

Dediğin mikrofon +48 V’lık bi ses kartın olmadan performans vermeyecektir. Yine çeşitli yöntemlerle çalıştırabilirsin ama cızırtılı bi ses kalitesine sahip olacaksın. Eğer yanında uygun fiyatlı bi ses kartı alma imkanın varsa al. Yoksa alman mantıklı olmayacaktır.
  8. S

bisey bildigin yok tavsiye istiyorsun diyorsun da dostum konu basligina bak bakalim sen su var bu var demeden once senden tavsiye isteyen olmus mu? tek agizdan yorum yapip bir de bana ukala diyorsun. bu kadar biliyorsan ikinci el kartlardan neden uzak durmak istedigimi de tahmin...
  9. S

ikinci el olarak onerin var mıdır hocam?
  10. S

dostum ikinci eldeki ekran kartlarının guvencesinden nasıl emin olacagım. aradaki farkları bilecek kadar anlıyorum bilgisayarlardan merak etme. kazıklanma mevzuna gelecek olursak, bu tamamen durumuna bagli. aynı cumleleri duymak istesem senden cok var herhangi biriyle de konusabilirdim. bu...
  11. S

umarım sen daha iyilerini alırsın dostum. tek fikirle konusuyorsun. senin soyledigin her seyi sokaktan birini cevirsem duyardim zaten. iyi forumlar.
  12. S

hocam yazdigin icin tesekkur ederim fakat butcem belli ve taksitle alisveris yapmak zorundayim. sifir olup olmadigini anlamam icin onerebilecegin testler var mi? sifir degilse iade edebilirim gayet.
  13. S

dostum sıfır piyasasına fazla degil onu anlatmaya calisiyorum. ikinci elde iyi imkanların oldugunun farkındayım ama taksitle alısveris yapiyorum. anlayacagini umarak yaziyorum.
  14. S

maks ederi 800 tl diyorsun da hocam. sıfır ekran kartlarının piyasası bu. eger varsa yonlendirebilecegin taksit imkanlı bir yer oradan alayım. bozulan kart rx 570 4gb hocam teklifin varsa dmden iletebilirsin. 1730497501 sanırım yazdıklarımı okumuyorsun dostum. taksitle aldım ekran kartını. eger...
  15. S

dostum ikinci ellerde taksit imkanı varsa yonlendir oradan alayım.
  16. S

2k verdim dostum
  17. S

neden boyle dedin dostum duruma gore iade edeyim. 1730495287 tamam dostum kendin bilirsin. 4gb versiyonun ederi nedir arızalı piyasada.
  18. S

hayir dostum istanbulda degilim. eger ekran kartina teklifin varsa dmden ulasabilirsin.
  19. S

forumda zaten konu actim. bazi arkadaslar sagolsun kendi aralarinda ikinci el piyasasi muhabbeti cevirip tartistiklari icin soruma yeterli cevap alamadim. burada ugrasacagima gider ariza tespite gönderirim dedim. ama tesekkurler yine de.
  20. S

ekran maksimum bes dakika goruntu veriyor sonra gidiyordu. ve o sırada driveri siliyordu. ilk baslarda sadece oyunlarda yapiyordu hdmi kablosunu cikar tak yapinca duzeliyordu ama sonra bostayken de yapmaya basladi. guvendigim bi bilgisayarciya ariza tespite verdim ekran kartindan oldugunu...
Top Bottom