Neler Yeni

Aldığım ekran kartını anlamadım.

Squizzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih Yeşil
ya kafan mı iyi senin hacım
aldığın sıfırdan test istiyor musun

bu adamlarla iltişim kurup test isteme imkanın yok mu
param güvende ile alıyorsun param güvende ile
adı üstünde paran güvende
para adama gitmiyor
sitede bekliyor sen ürünü deniyorsun onay verirsen gidiyor paran

Param güvende taksit görseli attığında almam mı gerekiyor diyorsun
dur baştan özetleyelim
ikinci ele karşı açığım dedin
anlattık defalarca ama bir türlü ikna olmadın
ben nasıl güvenecem dedin
param güvende sistemini anlattık
ben taksitle almıştım onun için sıfır aldım dedin
ikinci elin taksitli olabileceğini kanıtladık

ASIL SEN DAHA NE İSTİYORSUN
Derdin şu mu
sıfır iki 2 yıl garanti mi versinler

BENDE NE İSTİYORUM BİLİYOR MUSUN
ALDIĞIM ÜRÜNÜ İKİ SENE SONRA ŞİRKETE İADE EDİP 1000 TL VERİP DAHA YENİ MODELİNİ SIFIR ALMAK İSTİYORUM
VAR MI BÖYLE BİR DÜNYA

HALA UKALALIK PEŞİNDESİN Cümlelerini dikkatli kurmuyorsun bir tl gireri çıkarı olmayacağı halde yanlış yolda gititğini anlatmaya çalışan insanlara ukalalık yapıyorsun
NE HALİN VARSA GÖR ALLAH MUTLU MESUT ETSİN YAĞSIZ KAZIĞINLA
HAHAHAHA ben burada cevap verdigim surece yazmaya devam edeceksin.
umarim cikabilirsin dostum burdan daha fazla bos muhabbet duyamayacagim.
verdigin ornege mantikli mi diyorsun.
keske senin kadar gecirebilecek bos vaktim olsaydi da gezebilseydim ekran kartı ekran kartı.
bilmedigim icin gelip buraya sordum mantikli orneginiz onerebileceginiz bi ekran karti var mi diye.
sahibindende var demenin otesine gitmiyor nedense konusmalarin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam bende sıfır olduğu için daha iyi olduğunu sanıyorsun onu söyledim
sifir oldugu icin daha iyi oldugunu soylemedim ki dostum.
ise guce baslamadan once mining furyasi donuyordu piyasada bu bahsettiginiz ekran kartlarında.
nasil guvenip alacagim diyorum test onerip mantikli bi sey soylemek yerine kendi kendinize tartisiyorsunuz.
varsa guvenilir bi ornegin at onu alacagim.
buraya da paylasiriz hatta neler oldugunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Görkem
HAHAHAHA ben burada cevap verdigim surece yazmaya devam edeceksin.
umarim cikabilirsin dostum burdan daha fazla bos muhabbet duyamayacagim.
verdigin ornege mantikli mi diyorsun.
keske senin kadar gecirebilecek bos vaktim olsaydi da gezebilseydim ekran kartı ekran kartı.
bilmedigim icin gelip buraya sordum mantikli orneginiz onerebileceginiz bi ekran karti var mi diye.
sahibindende var demenin otesine gitmiyor nedense konusmalarin.
Allah sana akıl fikir versin
sahibindende var dedik
sahibinden sisteminin seni koruduğunu bahsettik
link atamadan sana görsel bir örnek gösterdik
iyi ki de lin atmamışım
sen bu ahlakla kendi malınımı satmaya çalışıyorsun filan derdin

Link atmamamın başka bir sebebi de bir tek görselini attığım üründe değil param güvende sistemi ile alınabilecek ürünlerin hepsinde olmasından kaynaklı idi
sen yine de link istesen atardım
Bu güne kadar bir çok kişi ile tartışmam olmuştur forumlarda
ama senin gibi iyiliği haketmeyen birini ilk kez görüyorum

Sinirlerimi hoplatmana rağmen defalarca sana adam akıllı anlatmama rağmen sen her seferinde ukalalık yapıyorsun
ALLAH GELSİN HAKKINDAN ARTIK BİR ŞEY DEMİYORUM

Squizzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih Yeşil
Sende akıl da yok ahlak ta yok
sen hala şahsına laf sokmaya çalıştığımı düşünerek bana laf sokmaya çalışıyorsun

Bu tarz ortamlarda
bazen ne yaparsan yap ikinci ele yanaşılmaz
bazen ne yaparsan yap mesela vatan bilgisayar dışında alışveriş yapamaz post sahipleri
bazen ne yaparsan yap fiziksel mağaza dışında alışveriş yapmazlar onun için fiziksel mağazası olan yerlerden tavsiye isterler

Bunun birden çok sebebi olsa da en büyük sebeplerinden biri aile bireylerinin katı düşünceleridir

Ben bundan yola çıkarak bir örnekleme yaptım
seni rencide edici bir şey söylemedim
senin cevabın ne
baba parasiyla bilgisayarcilik oynamiyorum.

sen artık TERBİYESİZLİK BOYUTUNA GİDİYORSUN HADDİNİ BİL TERBİYESİZLİK YAPMA
ne halin varsa gör sana iyilik gerçekten haram
umarim oynamiyorsundur zaten dostum senin icinde iyi olur.
haddini bil demeden once ben isime gucume kostururken yukaridaki arkadaslarla cevirdiginiz muhabbeti bi oku derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah sana akıl fikir versin
sahibindende var dedik
sahibinden sisteminin seni koruduğunu bahsettik
link atamadan sana görsel bir örnek gösterdik
iyi ki de lin atmamışım
sen bu ahlakla kendi malınımı satmaya çalışıyorsun filan derdin

Link atmamamın başka bir sebebi de bir tek görselini attığım üründe değil param güvende sistemi ile alınabilecek ürünlerin hepsinde olmasından kaynaklı idi
sen yine de link istesen atardım
Bu güne kadar bir çok kişi ile tartışmam olmuştur forumlarda
ama senin gibi iyiliği haketmeyen birini ilk kez görüyorum

Sinirlerimi hoplatmana rağmen defalarca sana adam akıllı anlatmama rağmen sen her seferinde ukalalık yapıyorsun
ALLAH GELSİN HAKKINDAN ARTIK BİR ŞEY DEMİYORUM
kac defa mantikli alinabilecek ornekler istedim yukarida.
burda var demenin otesine gitmedin.
kendi yazdigini bilmiyorsun daha.

tewaynett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Demirel
Hocam yapman gereken şey sahibinden param güvende ile satılan ilanlara bakacaksın hoşuna giden temiz görünen bi kartı seçip satıcı ile iletişime geçip furmark testi isteyeceksin arından furmark test sonuçlarını internetteki test sonuçlarıyla karşılaştıracaksın bakabileceğin bir diğer şey ise ekran kartının üstündeki vidanın güvenlik etiketi böylece kartın daha önce açılıp açılmadığını anlayabilirsin. Bunları yaptıktan sonra bir sorun görmüyorsan sipariş verebilirsin ve param güvende ile aldığın için 3 gün deneme süren oluyor eğer bir sorun görürsen kartı iade edersin böylece dolandırılma şansın aşırı düşük olur. Son olarak tavsiyem ise rx 500 serisine çok yanaşmaman çünkü wattman hatası olabiliyor ve bu hata hemen farkedilebilecek bir şey değil sonradan başın ağrıyabilir bu yüzden gtx 1050 ti - 1060 veya 1650 falan bakmanı öneririm.

Galvatron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Cengiz Karaköseoğlu
Benim görüşüm kimsenin kazıklanmasını istemem. En azından forum sormuşsun ama yinede kendi bildiğini yapmışsın . İmkanın yok ise para biriktir öyle al. Ben de bir konu açmıştım . Benim aile aklı biraz yok . İ5 13400f , rx550 , 16gb ram (marka bilinmiyor) ,
Psu 400w ( bilinmeyen bir marka ) , 1 LG monitör ( eski 2017 den kalma galiba ) klavye ve mouse FİYAT = 35000 . Asgari ücret o sırada 11000 di. 🤣🤣. O sırada donanım arşivi 24,500 tl ye i5 13400f ve 4070 ekran kartı veriyorlardı. Dayıma söyledim parayı atsan ben gidip yarın alırım diye . Gitti kendi kafasına göre TANIDIKTAN ( arkadaşlar kimse kusura bakmasın TANIDIK s.k.r ) pc toplattı ve 35k çöpe attılar. Ben kafayı yedim. Bile bile kazıklanmak nedir diye . İnsanların iyiliğini isteyen ben . Bilgisayar dan anlayan ben . Çıldırdım ( para benden çıkmadı ama yinede mantıklı değil diye çıldırdım) . Tanıdık yerine forumda ki adama daha çok güvenirim

Squizzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih Yeşil
Hocam yapman gereken şey sahibinden param güvende ile satılan ilanlara bakacaksın hoşuna giden temiz görünen bi kartı seçip satıcı ile iletişime geçip furmark testi isteyeceksin arından furmark test sonuçlarını internetteki test sonuçlarıyla karşılaştıracaksın bakabileceğin bir diğer şey ise ekran kartının üstündeki vidanın güvenlik etiketi böylece kartın daha önce açılıp açılmadığını anlayabilirsin. Bunları yaptıktan sonra bir sorun görmüyorsan sipariş verebilirsin ve param güvende ile aldığın için 3 gün deneme süren oluyor eğer bir sorun görürsen kartı iade edersin böylece dolandırılma şansın aşırı düşük olur. Son olarak tavsiyem ise rx 500 serisine çok yanaşmaman çünkü wattman hatası olabiliyor ve bu hata hemen farkedilebilecek bir şey değil sonradan başın ağrıyabilir bu yüzden gtx 1050 ti - 1060 veya 1650 falan bakmanı öneririm.
tesekkur ederim bilgilendirmen icin.

Top Bottom