Neler Yeni

Aldığım ekran kartını anlamadım.

Squizzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih Yeşil
Parana yazık hocam o karta o para verilmez sıfır olduğuna da pek imkan vermiyorum temizlenip satışa koymuşturlar
hocam yazdigin icin tesekkur ederim fakat butcem belli ve taksitle alisveris yapmak zorundayim.
sifir olup olmadigini anlamam icin onerebilecegin testler var mi?
sifir degilse iade edebilirim gayet.

tewaynett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Demirel
dostum sıfır piyasasına fazla degil onu anlatmaya calisiyorum.
ikinci elde iyi imkanların oldugunun farkındayım ama taksitle alısveris yapiyorum.
anlayacagini umarak yaziyorum.
Hocam anlıyorum zaten dediklerini sayafaya F5 atmadan cevaplarını göremediğim için önceki mesajlarına cevap veriyorum.

Squizzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih Yeşil
Pc kullanma daha iyi 2 k o hurda işe yaramaz karta vereceğine
umarım sen daha iyilerini alırsın dostum.
tek fikirle konusuyorsun.
senin soyledigin her seyi sokaktan birini cevirsem duyardim zaten.
iyi forumlar.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Volkan
umarım sen daha iyilerini alırsın dostum.
tek fikirle konusuyorsun.
senin soyledigin her seyi sokaktan birini cevirsem duyardim zaten.
iyi forumlar.
Daha iyisi var zaten şükürde göz göre göre kazıklanmak enayilik oluyor ben söyleyeceğimi söyledim o çöpe o parayı verenin aklından şülhe duyarım sahibinden güvende ile bir kart alsaydın taksit oluyor orda da sonuçta

Squizzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih Yeşil
Daha iyisi var zaten şükürde göz göre göre kazıklanmak enayilik oluyor ben söyleyeceğimi söyledim o çöpe o parayı verenin aklından şülhe duyarım sahibinden güvende ile bir kart alsaydın taksit oluyor orda da sonuçta
dostum ikinci eldeki ekran kartlarının guvencesinden nasıl emin olacagım.
aradaki farkları bilecek kadar anlıyorum bilgisayarlardan merak etme.
kazıklanma mevzuna gelecek olursak, bu tamamen durumuna bagli.
aynı cumleleri duymak istesem senden cok var herhangi biriyle de konusabilirdim.
bu butcede dedigin kartları param guvendeyle satan insan fazla yok.
eger dedigin gibiyse bi ornek atmani rica edeceğim senden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Görkem
maks ederi 800 tl diyorsun da hocam.
sıfır ekran kartlarının piyasası bu.
eger varsa yonlendirebilecegin taksit imkanlı bir yer oradan alayım.
bozulan kart rx 570 4gb hocam teklifin varsa dmden iletebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım yazdıklarımı okumuyorsun dostum.
taksitle aldım ekran kartını.
eger varsa TAKSİTLİ sekilde alisveris yapabilecegim bir yer oradan alayım.
ikinci el ekran kartlarına ne denli guvenebilirim orası ayrı mesele tabi.
SAHİBİNDEN ÜZERİNDEN PARAM GÜVENDE SİSTEMİ İLE ALDIĞIN ÜRÜNLERİ KOMİSYONU KARIŞILIĞINDA TAKSİTLE ALABİLİYORSUN
evet yine ürün maliyeti haketmediği yere gelecek ama bu kart hiç hiç hiç haketmediği yerlerde fiyat olarak

Squizzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih Yeşil
SAHİBİNDEN ÜZERİNDEN PARAM GÜVENDE SİSTEMİ İLE ALDIĞIN ÜRÜNLERİ KOMİSYONU KARIŞILIĞINDA TAKSİTLE ALABİLİYORSUN
evet yine ürün maliyeti haketmediği yere gelecek ama bu kart hiç hiç hiç haketmediği yerlerde fiyat olarak
ikinci el olarak onerin var mıdır hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Görkem
aynı cumleleri duymak istesem senden cok var herhangi biriyle de konusabilirdim.
hocam bir şey bildiğiniz yok
tavsiye istiyorsunuz
üstüne ukalalık yapıyorsunuz

burada hiç kimse kendine de bir ürün alıyorken öncelikli olarak sıfır ürün almak ister ona hiç bir itiraz yok
ama bazen durumlar bazı sıfır ürünlerin hiç bir şart altında alınmaması gerektiğini gösterir
ikinci el olarak onerin var mıdır hocam?
TEKRAR SÖYLÜYORUM
Taksitle aldığın için faiz binecek illaki ki biraz ürün fiyatını pahalılaştıracak ama yine de elindeki sisteme rx550 almaktan iyidir
1730500771351.png

tavsiye istiyorsunuz

burada hiç kimse kendine de bir ürün alıyorken öncelikli olarak sıfır ürün almak ister ona hiç bir itiraz yok
ama bazen durumlar bazı sıfır ürünlerin hiç bir şart altında alınmaması gerektiğini gösterir

TEKRAR SÖYLÜYORUM
Taksitle aldığın için faiz binecek illaki ki biraz ürün fiyatını pahalılaştıracak ama yine de elindeki sisteme rx550 almaktan iyidir
1730500771351.png
1730500800971.png
ürün de buydu

Squizzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih Yeşil
tavsiye istiyorsunuz

TEKRAR SÖYLÜYORUM
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleürün de buydu
bisey bildigin yok tavsiye istiyorsun diyorsun da dostum konu basligina bak bakalim sen su var bu var demeden once senden tavsiye isteyen olmus mu?
tek agizdan yorum yapip bir de bana ukala diyorsun.
bu kadar biliyorsan ikinci el kartlardan neden uzak durmak istedigimi de tahmin edebiliyorsundur.
ha diyorsan ki ben cok iyi biliyorum hangi kartta sıkıntı cikmayacagini da cok iyi anlarim.
buyur attigin ekran karti uzerinden kanitla.
iyi forumlar.
rahatsiz olduysan sikayet edebilirsin.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Volkan
Tamam birader sensin anladık insan kazık yediğini nasıl bu kadsr savunur anlamadım neyse para senin gram umrumda değilsin ikinci elde nasıl güvencem diyor aşırı komik adam geçen siçi açılmamış kutulu faturalı hepsiburada kargo kutusuna kadar saklamış gtx 1060 6 gb mai gaming x satıyordu 2400 e böyle kartlar bulup alabilirdin ben mesela geçen gtx 1060 3 gb aldım içi açılmamış ilk sahibinden bebek gibi kart bakımlarını yaptım on numara geçiniyoruz kendini avutma sıfır kart aldım diye eminim o kartta dıfır değildir çünkü üretimi yok o kartın sıfır ı nerden bulacakta satacaklar yada artık çiplerden çinde yeniden üretilen karttır

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,757
İsim
.
2k çok bu ekran kartına
Çüş kral en kötü modeline nasıl 2K vermeyi becerdin rastgele tuşa bassan rx 580 alırdın en kötü geçmiş olsun bu modeli de baya kötü

Tamam birader sensin anladık insan kazık yediğini nasıl bu kadsr savunur anlamadım neyse para senin gram umrumda değilsin ikinci elde nasıl güvencem diyor aşırı komik adam geçen siçi açılmamış kutulu faturalı hepsiburada kargo kutusuna kadar saklamış gtx 1060 6 gb mai gaming x satıyordu 2400 e böyle kartlar bulup alabilirdin ben mesela geçen gtx 1060 3 gb aldım içi açılmamış ilk sahibinden bebek gibi kart bakımlarını yaptım on numara geçiniyoruz kendini avutma sıfır kart aldım diye eminim o kartta dıfır değildir çünkü üretimi yok o kartın sıfır ı nerden bulacakta satacaklar yada artık çiplerden çinde yeniden üretilen karttır
Reis bu kral ne yapmış böyle ya 2K ya sıfır RX 550 aldığını mı iddia ediyor benmi kör oldum ?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Volkan
Çüş kral en kötü modeline nasıl 2K vermeyi becerdin rastgele tuşa bassan rx 580 alırdın en kötü geçmiş olsun bu modeli de baya kötü

Reis bu kral ne yapmış böyle ya 2K ya sıfır RX 550 aldığını mı iddia ediyor benmi kör oldum ?
Yok eski kartı oymuş sanırım bozulmuşta ben analatamadım adama ikinci elde temiz en kötüsünden gtx gtx 1060 3gn 6 gb alabileceğini onu geçtim rx 580 8 gb alabileceğini ama inatla elindeki sıfır diye bu kartlardan iyi olduğunu söylüyor birde taksitle almış diyorum sahibinden güvende ile alsaydın ondada taksit var diyor sıfır kart bu piyasası böyle ikinci ele nasıl güvencem diyor kazık yediğini inatla reddediyor zor birisi ama işte bunlar olmasa esnaf nasıl kazanacak demi bırak alsın 😂

Top Bottom