Arama sonuçları: *

1. yusuf7878

Güç kaynağım bu sisteme yeterli mi

Dediğim gibi elle bakmanız lazım. Çok çok fazla ısınıyorsa duşunursun.
  2. yusuf7878

Meta Quest 3 alınır mı?

Deneyimlebilseniz aslında karar vermeniz kolaylaşır. Arkadaşlarınızda falan varsa deneyimleyin derim.
  3. yusuf7878

Meta Quest 3 alınır mı?

O zaman biraz zor. Kafanızda saatlerce yarım kilo taşıma kısmı sıkıntılı oluyor. Ki gözler'de ekstra yoruluyor genelde.
  4. yusuf7878

Meta Quest 3 alınır mı?

Profesyonel amaç dediğiniz nedir?
  5. yusuf7878

Meta Quest 3 alınır mı?

Görüntü oalrak o kadar da berbat değil ki Quest 3, quest 2 ve 3S'den üstün bir model. Ben yaklaşık 300 400 saatimi geçirdim ve mutluyum şahsen. Ha o kadar para vermeye gerek var mı bana kalırsa gerek yok. 2. elden Quest 2 alıp hevesinizi almanız daha mantıklı. 1760968180 Açıkçası hiç öyle bir...
  6. yusuf7878

Yardım Psu fanını pwm yapmak mantıklı mı?

Hayır tabii ki de, böyle bir şey yapmak tam anlamıyla saçmalığın ötesi olur. PSU’nun içinde zaten bir termistör bulunur ve fanın RPM’ini pasif soğutmanın sıcaklığına göre kendisi yönetir. Eğer fanı anakarta bağlarsanız, fan kendi kafasına göre çalışır; yani PSU’nun ısısına göre değil. Bu da...
  7. yusuf7878

Masaüstü Bilgisayar Parça Değerlendirmesi

Belli değil. Satıcıya sormanız lazım öğrenmek için.
  8. yusuf7878

Daisy chain oluyor bu. Tek kablodan besleme yapılıyor. Yani sınır 225W.
  9. yusuf7878

2 ayrı kablo mu var? Eğer öyleyse yeterli. Bu FSP'nin gen5 modeli mi yoksa olmayan hali mi? PSU'da birleşmiyor.
  10. yusuf7878

Dokunarak anlayabilirsin direkt. Hafif ısınma varsa çok bir şey olmaz lakin fazlaca ısındıysa değiştirmek düşünülebilir.
  11. yusuf7878

Masaüstü Bilgisayar Parça Değerlendirmesi

PSU modeli AİGO GP750 ise Power_OK süresi yanlış ayarlı. Yani ani elektrik kesintilerinde belki HDD'de veyahut SSD'de veri kaybı, bozulma gibisinden şeyler olabilir.
  12. yusuf7878

6700XT zaten aman aman güç çeken bir kart değil. Tek kablo yeterli.
  13. yusuf7878

Onu takmak için dönüştürücü kullanman lazım. Dönüştürücü kalitesiz olursa yine sıkıntı çıkarma şansı var. Kaliteli olursa taşıması gerekli.
  14. yusuf7878

Tek kablo slot ile birlikte maksimum 225W taşıyor ATX standartına göre. Ekran kartı 312W'ları görmüş tam yük altında. Kablo ısınabilir. Ona dikkat etmen lazım.
  15. yusuf7878

Bilgisayarcı haklı. Tek kablodan 350W çekmek sağlıklı değil. Hangi RX9070XT modeli var?
  16. yusuf7878

Yardım 5700 TL anakart tavsiyesi lazım

İkisi, arasından tabii B650MR. B840 chipset A620'nin süslenmiş hali. Değmez.
  17. yusuf7878

🔥İndirim High Power Element BR 750W 2.299 TL

Evet. Ki attığınız kaynaklarda da o şekilde yazıyor zaten. Daisy chain bağlantı kabloyu çoklamak anlamına gelmez. Bu şekilde yapıldığında yine ana kablodan güç çekmeye devam ediliyor. Ana kablonun taşıyabileceği akım değeri sabit örneğin 150W civarında. ATX standartı bu şekilde. Tabii bu...
  18. yusuf7878

Pc'im için psu önerir misiniz?

Beyaz PSU yok denecek kadar az. Ki zaten o bütçede eli yüzü düzgün bir model de yok. Siyah alıp sonradan sleeve kablo almanız daha mantıklı olur...
  19. yusuf7878

10.000TL'ye kadar yolu var bunun. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-performance-fs-hp1-s2850gd-f12s-gen5-850-w-fiyati,806647168.html...
  20. yusuf7878

Fiyata göre kalite şekilleniyor. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a650bnl-650-w-fiyati,701801748.html...
Geri