Meta Quest 3 alınır mı?

Görüntü oalrak o kadar da berbat değil ki Quest 3, quest 2 ve 3S'den üstün bir model. Ben yaklaşık 300 400 saatimi geçirdim ve mutluyum şahsen. Ha o kadar para vermeye gerek var mı bana kalırsa gerek yok. 2. elden Quest 2 alıp hevesinizi almanız daha mantıklı.
Yani denemek için bir yöntem bulup memnun kalırsam satın almayı düşünüyorum biraz profesyonel amaçla kullanacağım için almışken en tepe modeli almak daha mantıklı geliyor ama bu açıdan kullananların yorumları pek olumlu durmuyor bu yüzden kararsızım halen

Yani denemek için bir yöntem bulup memnun kalırsam satın almayı düşünüyorum biraz profesyonel amaçla kullanacağım için almışken en tepe modeli almak daha mantıklı geliyor ama bu açıdan kullananların yorumları pek olumlu durmuyor bu yüzden kararsızım halen
Profesyonel amaç dediğiniz nedir?

Profesyonel amaç dediğiniz nedir?
sanal 2-3 monitör ekleyip işlerimi o şekilde halletmeyi düşünüyorum normalde bunun için 3 monitör alabilirim bu bütçeyle ancak taşınabilir olmuyor bu bu yüzden aklım biraz VR'a kaydı

sanal 2-3 monitör ekleyip işlerimi o şekilde halletmeyi düşünüyorum normalde bunun için 3 monitör alabilirim bu bütçeyle ancak taşınabilir olmuyor bu bu yüzden aklım biraz VR'a kaydı
O zaman biraz zor. Kafanızda saatlerce yarım kilo taşıma kısmı sıkıntılı oluyor. Ki gözler'de ekstra yoruluyor genelde.

O zaman biraz zor. Kafanızda saatlerce yarım kilo taşıma kısmı sıkıntılı oluyor. Ki gözler'de ekstra yoruluyor genelde.
Teşekkürler hocam başka bir çözüm bulmam gerektiği kesinleşti o halde

Detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim öncelikle, görüntüyle alakalı birkaç şey duymuştum ancak bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim teşekkür ederim. Uygulama ücreti aslında çok uygulama kullanılmayacaksa çokta sıkıntı yaratmayabilir ancak elbette kötü. Aslında hep denemek istediğim bir teknolojiydi ancak halen önünde çok yol var gibi duruyor belkide 1 aylık bir kiralamayla deneyimleyebilirim, ya da al kullan iade et mantığıyla, bunun dışında iş maksatlı kullanımda bilgisayara bağlı durmakta pek sıkıntı yok uçup kaçmayacağım sonuçta ama oyun oynarken şarj süresi olumsuz yönde etki eder muhtemelen elimde 20klık powerbank var en kötü ihtimal onunla denerim. Her konuyu çok detaylı açıklamışsınız aslında bunu bir inceleme yazısına bile dönüştürebilirsiniz
Rica ederim, direkt olarak kötü demek çok doğru olmaz ama Türkiye de özellikle sıfırlarının satıldığı fiyatları benim fikrimce hak etmiyor sadece. Bu arada yanlış mı belirttim bilmiyorum ama görüntünün kötü hissettirdiği nokta MR. Yazılım oyunlar vs. görüntü kalitesi kamera dan çekip ortamını gösterdiğine nazaran fazlasıyla kaliteli. Yani bilgisayara bağlanıp monitör şeklinde önüne ekranlar koysan çözünürlük kaybı olmuyor kalitesiz bir şey görmüyorsun en azından. Ama tabii bu işi yapacağın uygulamalar da ücretli belirttiğim gibi :D

Açıkçası hiç öyle bir durum yaşamadım. Ki crackli oyunları gözlük içinden indirmiyorsunuz zaten.
Gözlük içinden indiriliyor demedim zaten. Bilgisayara bağlayıp bu işi yapmayı sağlayan programlar ile yükleniyor.

Geri