Arama sonuçları: *

1. S

Katana alabilicegim biryer varmı

Hocam bulabildiniz mi güzel model?
  2. S

Yardım Emektarım ölüyor mu?

DP den görüntü alamıyorum hocam maalesef. Hd6870 zaten değiştirecektim 1-2 aya ama çok vakitsiz oldu şuan ya.
  3. S

Maalesef Windows’a erişemiyorum hocam biostan sonra direk gidiyor görüntü. Elim kolum bağlandı
  4. S

Kontrol sağladım hocam maalesef sorun kablo da değil
  5. S

Maalesef sorun kaydırma kaynaklı değil hocam ya ekran kartımda sorun var emin oldum 1761050038 @jombo @ANtiQ08 tavsiyeniz var mı düzelir mi mecburen kart mı değişicem?
  6. S

Bu linkteki videodan sonra bozulmalar başladı dostlar 1761048368 Umarım çözebilirim ya. Senelerdir oynuyorum hocam apu sistemimde bile yapmamıştı böyle şaşırdım açıkçası.
  7. S

Lol oynuyordum. Ekran bir anda grimsi bir şekilde karardı ve ekran yırtılmalarına başladı. Sonra ekran geldi ama bölünmüş haldeydi. Hemde 3 parçaya. Aynalanmış gibiydi. Restart attım sorun yok ama yine ekran bölündü tek monitörde çift ekranım şuan. Yırtılma devam ediyor düzelmedi. Ekran algılama...
  8. S

DDR5 RAM fiyat artışları hakkında

tam sebebi ne bilgin var mı? Am6 duyuruluyor ve yeni modül ramler çıkıcak. İvmelenme ve düşüş olur bence
  9. S

Saçma bir şekilde arttı fiyatları durucak gibi de değil
  10. S

Tam bakayım araştırayım dedim %50 kuponun var dedi mutlu oldum 100 tl düşürdü :D
  11. S

Ya genelde viperlarda yaşanan sorunlar xmp veya Expo açınca başlıyor ki şuan tek skot expolu kullanıyorum sorun yok. Çakmaları var piyasada 2. Elde çakma gelirse diye korkuyorum. Sevdiğim bi abime bozuk çaktılar hatta
  12. S

İkinci el viper ramlerde risk varmıdır sizce?
  13. S

Yardım Arkadaşlar sizce bu devirde iphone 13 alınır mı?

İşlemcisinin de çekirdekleri eksik hocam düşük çekirdek yani. Model yüksek olsa da fark etmez
  14. S

Yardım Arkadaşlar sizce bu devirde iphone 13 alınır mı?

En iyisini yapmışsın hocam. 16e gafletine düşmemişsin.
  15. S

Aynısını yaşıyorum :( 1760980014 O zaman Abdullah hacıgül beyden tepki videosu ve indirimli Hynix ram istiyoruz 😁
  16. S

Şuan çok mümkün değil almam maalesef 🙁 düşer gibi hissediyorum ama ben. Düşer dimi
  17. S

Pişmanim açıkçası tek modül aldığım için
  18. S

Keşke vaktinde 2x16 yapsaydım seni 1900 tl ye aldığım patroit 3 bini geçti 1760976111 Tekli parçalar düşmez mi hiç
  19. S

Son 1 aydır az çok takip ediyorum DDR5 RAM piyasasını. Sürekli yukarı doğru ivmeleniyor. Sizin düşünceniz ne? Düşüş olur mu yoksa Kasım indirimlerinde mi iniş yaşanır?
  20. S

❄️❄️LEAGUE OF LEGENDS KIŞ HARİTASI SONUNDA GELİYOR!❄️❄️

ALLAHIM GOOLLLLLL SONUNDA OYUNCULARI DİNLEYİP BİŞEY YAPTILAR
Geri