DDR5 RAM fiyat artışları hakkında

Ya genelde viperlarda yaşanan sorunlar xmp veya Expo açınca başlıyor ki şuan tek skot expolu kullanıyorum sorun yok. Çakmaları var piyasada 2. Elde çakma gelirse diye korkuyorum. Sevdiğim bi abime bozuk çaktılar hatta
Kanka sana tavsiyem alabiliyorsan hepside klevv Ram satıyorlar 6k ya ondan al 9 taksit avantajında olur çekersin bunuda satarsın birine en mantıklı hamle o olur

anakartı felan mı yumrukladın naptın AKFKKSFKAKKDKA
la yok la roblox oynuyordum bir anda oyun kapandı , dota oynuyordum yine crashlar vermeye başladı bir ram testi yapayım dedim testin ortasında nah gibi mavi ekranı yedim böyle servise gönderdim sorun ramde değil ana kartmış değişim yaptılar işte.

Hakikaten yahu neler olmuş bu ram fiyatları böyle. İndirimlerde 5.600 küsür liraya almıştım ramleri. 8.000 lirayı geçmiş. E oha ama gerçekten.

Kanka sana tavsiyem alabiliyorsan hepside klevv Ram satıyorlar 6k ya ondan al 9 taksit avantajında olur çekersin bunuda satarsın birine en mantıklı hamle o olur
Tam bakayım araştırayım dedim %50 kuponun var dedi mutlu oldum 100 tl düşürdü :D

la yok la roblox oynuyordum bir anda oyun kapandı , dota oynuyordum yine crashlar vermeye başladı bir ram testi yapayım dedim testin ortasında nah gibi mavi ekranı yedim böyle servise gönderdim sorun ramde değil ana kartmış değişim yaptılar işte.
Hangi anakartı aldın şimdi geçmiş olsunda gigabyte tan ilk defa bozulma vakası duyuyorum 3.5 senedir tek sorunum secure boot açma 😀

Hangi anakartı aldın şimdi geçmiş olsunda gigabyte tan ilk defa bozulma vakası duyuyorum 3.5 senedir tek sorunum secure boot açma 😀
Yok yav markayı kötüleme gibi bir amacım yok zaten benim salaklığıma oldu gidip en dandik b650 yi aldım sırf b650 diye :D b650 s2h.

anakartı felan mı yumrukladın naptın AKFKKSFKAKKDKA
S2H kronik sorunlu bi anakart, düşmanıma tavsiye etmem :kekw:
Ana konuya yani ramlere gelince de fırsat takip etmek gerekiyor bizim ülkede, enflasyondan her şey artıyo fiyatlar indirim harici düşmez. Ben 2 ay önce falan 6 bine RGB li 2x32 kit 6000/30 sıfır ram almıştım pckolikten. Oluyor böyle güzel fırsatlar kaçırmamak gerekiyo.

S2H kronik sorunlu bi anakart, düşmanıma tavsiye etmem :kekw:
Ana konuya yani ramlere gelince de fırsat takip etmek gerekiyor bizim ülkede, enflasyondan her şey artıyo fiyatlar indirim harici düşmez. Ben 2 ay önce falan 6 bine RGB li 2x32 kit 6000/30 sıfır ram almıştım pckolikten. Oluyor böyle güzel fırsatlar kaçırmamak gerekiyo.
Ramler maalesef yurt dışı kaynaklı artış yaşanıyor Hynix çipli özellikle ABD de %60 oranında zam aldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok yav markayı kötüleme gibi bir amacım yok zaten benim salaklığıma oldu gidip en dandik b650 yi aldım sırf b650 diye :D b650 s2h.
Ekran kartı yerine iyi bir anakart bak bence zen 6 gelince bence herkes işlemci değiştirecek 😀

Geri