Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

🔥İndirim Teknobiyotik Dark İndirimleri

Evet Anıl Sayındı olması lazım. -Ref açmadan önce moderatörede sor emin ol. Sen post atmadan önce iletişime geçer yardımcı olur
  2. HuseyinBy01

Modartda sahibi belli -ref aç istersen
  3. HuseyinBy01

Grand premium olduğuna eminmisin çünkü üsttede cam var normalde 2 tarafta cam var dediğin modelde
  4. HuseyinBy01

Colorful anakart alınır mı

Markayı kötülemiyorum sen yanlış anladın galiba 😅
  5. HuseyinBy01

Üstteki kasanın modeli nedir gameline markamı ?
  6. HuseyinBy01

Tutar o konuda problem yok önemli olan bunu sağlıklı bir şekilde tutmak. Arkadaş ne yapabilir güçlü bir soğutucu kullanıp UV ile sağlıklı şekilde kullanılır. Ama tavsiyem tam performans alabileceği bir anakart ile kafasına soru işareti takılmadan kullanması olur.
  7. HuseyinBy01

🔥İndirim Dark Freezer W360 2025 360 mm Sıvı Soğutucu 2.348 TL

Performans olarak nasıl muadili diğer markalarda neler olabilir ?
  8. HuseyinBy01

14400F için ideal ama daha üst seviye K takılı bir işlemci takacaksan pek tavsiye etmem biraz daha kaliteli bir anakart daha iyi olur.
  9. HuseyinBy01

MSI Pro B760-P II 5599 TL

Port sayısı açısından maalesef zayıf ama bu fiyata atx boyutta başka bir alternatif yok. Güç beslemesi gayet iyi 14600K/KF ile sorunsuz çalışır daha çok f/p sistem toplamak isteyen arkadaşlara yönelik paylaştım alacak arkadaşlar bir wifi adaptörü birde USB hub alsa güzel olur.
  10. HuseyinBy01

MSI Pro B760-P II 5599 TL

Fiyatı gerçekten iyi DDR5 model birde 14600K ile sistem toplama niyeti olan konuma göz atıp fikir edinebilir. https://forum.donanimarsivi.com/konu/intel-i5-14600k-ne-kadar-fiyat-performans.1161712 Ürün Linki
  11. HuseyinBy01

Rx 5700 xt mi rx6600 mi alinir

teknolojik anlamda 6000 serisi daha fazla imkan sunuyor eğer 5700 XT ile benzer performansta bir kart arıyorsan 6600XT zorlayabilirsin ama bu bütçede 6600 alman daha sağlıklı olur.
  12. HuseyinBy01

45BİN TL YE 14600KFLİ SİSTEM TOPLAMAK İSTİYORUM YARDIMINIZ GEREKİYOR

https://forum.donanimarsivi.com/konu/intel-i5-14600k-ne-kadar-fiyat-performans.1161712/ Bu işlemciyle ilgili konum var detaylı şekilde yardımcı olabilirim
  13. HuseyinBy01

Çözüldü✓ PC yi nasıl upgrade edebilirim ?

En uygun yollu FPS arttırma yöntemi şu olur işlemciyi ryzen 5 3600 yaparsın 8 GB daha ram eklersin ekran kartını ise RX 580 8 GB gibi bir modele yükseltebilirsin. Elindeki ekran kartı ve işlemciyi 1.5K ya çıkartırsın.
  14. HuseyinBy01

OLED monitör tavsiyesi

peki ya UW boyutta önerin nedir ? bu attığın modelide değerlendireceğim.
  15. HuseyinBy01

OLED monitör tavsiyesi

Sistemi değişiyorum ve monitörüde yenileme planım var. Şuan halihazırda çift monitör kullanıyorum ve ikisinide satmayı düşünüyorum. Sistemim tahminen kafamda şekillendi şimdilik 5070 var ama ilerleyen zamanlarda 9080 XT gelince duruma göre ona upgrade etmeyi düşünüyorum işlemcimde 9800X3D...
  16. HuseyinBy01

Yardım Bu 2 Anakart Arasındaki Fark Nedir?

Snow edition gibi farklı modeller olsa anlarımda onlarda TR de yok
  17. HuseyinBy01

EKRAN KARTI TAVSİYESİ BÜTÇE KISITLI!!!

Kfg li ise olabilir değilse 3070 Tİ zorlamaya çalış derim.
  18. HuseyinBy01

GamePower Bull T10 Monitör Alınır mı Sizce?

Alınır 1 yıla yakındır kullanıyorum memnunum ghosting, ölü piksel vs olmadı. 3 yıllık Samsung odyssey monitörümden geçince çağ atlamış gibi oldum.
  19. HuseyinBy01

Yardım Ev internet önerisi, fikirlere açığım

zam gelmeseydi millenicom önerecektim ofiste millenicom var ve altyapı çok iyi olmasa bile tam performans veriyor. Tabi türknet kadar diyemem ama fena değil. Evde türknet var VDSL altyapıda 70 mbps download 12 mbps upload alıyorum. Ofistede VDSL altyapı var millenicom ile 20 mbps download 4 mbps...
  20. HuseyinBy01

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

bunu alamayınca gittim ROG B850 aldım bu hafta gene geceye geldi daha aşağı fiyata inseydi söverdim :ROFLMAO:
Geri