HuseyinBy01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 965
- Bütçe
- 40000
Sistemi değişiyorum ve monitörüde yenileme planım var. Şuan halihazırda çift monitör kullanıyorum ve ikisinide satmayı düşünüyorum. Sistemim tahminen kafamda şekillendi şimdilik 5070 var ama ilerleyen zamanlarda 9080 XT gelince duruma göre ona upgrade etmeyi düşünüyorum işlemcimde 9800X3D olacak. Genel olarak iş hayatının gereği rekabetçi oyunlara daha az vakit ayırıyorum bundan dolayı OLED bakıyorum. Aklımda bir kaç model var ama sizlerinde önerilerini dikkate almak istiyorum.
www.idefix.com
Genel olarak UW bir monitör düşünüyorum. Samsung hem boyutu hemde fiyatıyla cezbediyor ama kalite olarak tatmin eder mi? diye düşünüyorum bundan dolayı LG nin bu modeli ile arada gitgel yaşıyorum. Ekte koyduğum boyutlarda bir masa gelecek yani alandan yana problemim yok.
@Tayfunns monitör konusunda bilgili gördüm seni yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

Samsung Odyssey OLED G9 LS49DG912SUXUF 49" 0.03 ms Dual QHD Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü - idefix
Samsung Odyssey OLED G9 LS49DG912SUXUF 49" 0.03 ms Dual QHD Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Curved Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.

Genel olarak UW bir monitör düşünüyorum. Samsung hem boyutu hemde fiyatıyla cezbediyor ama kalite olarak tatmin eder mi? diye düşünüyorum bundan dolayı LG nin bu modeli ile arada gitgel yaşıyorum. Ekte koyduğum boyutlarda bir masa gelecek yani alandan yana problemim yok.
@Tayfunns monitör konusunda bilgili gördüm seni yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler