Samsung Odyssey OLED G9 LS49DG912SUXUF alınır mı?

anladım teşekkür ederim cevap verdiğin için bu geç saatte daha iyi bir alternatif bulamazsam bunu alacağım gibi duruyor
Rica Ederim Hocam Ama Güncel Bir Model Alırsan Daha İyi Olabilir .

Bunun Gibi .

bu ikisinin arasındaki tek fark teknik özellik değilmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan baktım hz ve enerji tüketimi dışında fark yok gibi

birde biri 2024 biri 2025 çıkışlı

panel teknolojisi farkı varmıdır?

bu ikisinin arasındaki tek fark teknik özellik değilmi?

şuan baktım hz ve enerji tüketimi dışında fark yok gibi

birde biri 2024 biri 2025 çıkışlı

panel teknolojisi farkı varmıdır?
Çok Bir Fark Yok Ben Sorun Giderilir Maksatlı Paylaştım Güncel Model Olduğu İçin .

Ama Oled Panel Olduğu İçin Oled Yanması , Veya Gölgelenme Olayı Fazlasıyla Var Yinede .

Çok Bir Fark Yok Ben Sorun Giderilir Maksatlı Paylaştım Güncel Model Olduğu İçin .

Ama Oled Panel Olduğu İçin Oled Yanması , Veya Gölgelenme Olayı Fazlasıyla Var Yinede .
anladım gölgelenme olayı nedir acaba bilmiyorumda

attığınızın fiyatı düşmez ise mecbur bunu alacağım dediğim gibi maksimum bütçem 30k

Rica Ederim Hocam , Fiyat Uygun Diye Acele Davranmayın Belkim Forumda Kullanan Deneyim Sağlayan Birine Denk Gelirsiniz Detayları Sorup Ona Göre Alım Yaparsınız .
tamamdır hocam zaten hemen almayacağım 2 3 hafta içerisinde almayı planlıyorum yeni bir sistemde alıcağım yanında önceden böyle araştırıp toplamayı seviyorum denebilir yani

tamamdır hocam zaten hemen almayacağım 2 3 hafta içerisinde almayı planlıyorum yeni bir sistemde alıcağım yanında önceden böyle araştırıp toplamayı seviyorum denebilir yani

Ne Olur Ne Olmaz Bu Model Aklında Bulunsun IPS Panel Olarak .

Geri