LegendaryCrazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
Evet hocam, ben de o yüzden nesil farklı diye düşündüm ve birçok sorun çözülmüştür diye. Hala kullandığım modelin (2024 yılı) incelemesi yok.Samsung bazen aynı monitörü aynı nesil panelle bir sonraki sene yenileyebiliyor. Mesela samsung g81sf 27inç olan 4.nesil iken 32inç versiyon 3.nesil panel kullanıyor. Bunda bir de tizen işletim sistemi de yok. Yani 32inç versiyonu geçen senenin G80SD modeliyle aynı. TV özelliklerini cıkartıp tekrar sundu samsung. Bir de eski versiyonları da sorunlar olabiliyor. Uyku moduna gecme gibi mesela. Bunları da minimize etmis oluyorlar. Ha deger mi degmez.
Örnek:
Rehber: Neden Samsung G8 OLED önermiyorum?
İyi forumlar, arkadaşlar. Bugün sizlere Samsung G8 OLED monitöründen bahsetmek istiyorum. İnanılmaz özellikleriyle hem akıllı TV hem de monitör olarak kullanılabilen bu harika cihaza hemen sahip olmalısınız, değil mi? Ama durun, sizleri bekleyen bazı problemler var: G-sync desteği...www.technopat.net
Bu 2023 yılı modelin RTINGS incelemesi; https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-oled-g8-g85sb-s34bg85
Bu yüzden 2024 yılında bir şeyler düzelmiştir dedim, üstelik ms 0.3'den 0.03'e düşmüş.
Açıkçası panele göre de almadım, ben başta 49-inch istiyordum çünkü 49-inch VA panelini tecrübe ettiydim ancak fiyatlar 40k'dan +60k ya çıktı, Mini-led lisini alacaktım hatta aldım gelenin durumu... içler acısıydı amortisöründen yağ akıyordu fln. arkasını full bantlamışlar, geçen aynı şekilde vatanda gördüm, bana gelen o bile olabilir