Arama sonuçları: *

1. Y

DÜŞÜK GRAFİKLERDE VE YÜKSEK GRAFİKLERDE AYNI FPS'İ ALIYORUM SEBEBİ NEDİR ?

Senin yine iyi ben RX6600 i5 13400f ile düşük ayarlarda 220 falan alıyorum...
  2. Y

6000 TL İkinci El Direksiyon Seti Önerisi

DFGT'ye vites debriyaj takılmıyormu
  3. Y

En düşük alınabilecek direksiyon seti nedir peki ona göre düşüneyim
  4. Y

6.Vites yok sanırım 5 vitese kadar var diye anladım force feed back nedir hocam tam olarak forza horizonda 6 ay arabama sürmeme engel olurmu bu set çok uzun kullanmıyacağım zaten
  5. Y

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyuncu-ekipmanlari-rampage-v902-pc-3-pedalli-vitesli-direksiyon-1143832388/detay bu nasıldır hocam o ilanı boşverin daha ucuzlarıda varmış v902 modeli iyi midir? 3 pedalıda var ama vitesleri eksik gibi sanki o nasıl oluyor
  6. Y

Öyle eğlencesine Forzada falan takılmak için bi direksiyon seti almayı düşünüyordum çok pahalı ve kaliteli bir şey olmasına gerek yok istediklerimi yapsın yeter öncelikle vitesi kesinlikle normal istiyorum Logitech DFGT alacaktım fakat vitesi sadece + - , kendim vites alacaktım ama onuda...
  7. Y

3500TL Fark ile RX6600den 3060ti Geçilir mi?

Kendi ekran kartım RX6600'u 6200e satıp 9750'ye param güvende ile RTX 3060Ti almayı düşünüyorum sizce değermi?
  8. Y

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Gamepower force Rgb Gamepad 899₺ HepsiBurada

Pes 19 oynanıyomu bunla ya
  9. Y

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Gamepower force Rgb Gamepad 899₺ HepsiBurada

Nolduğunu bilmiyorum ama bende aldım kaç gündür övüyolar forumda 😃 Pes 19 oynanıyomu bunla
  10. Y

Klavye, Mouse Ve Kulaklık Önerisi

Bende onu kullanıyorum arada ses bozulmaları oluyor fakat bilgisayar arası uzaklığımdandır diye düşünüyorum bilgisayarım ile kulaklık arasında 1.50 metre var :D Ona rağmen ses nadir bozuluyor öneririm mikrofon çıkartması vs. bence gayet güzel bir ürün ama beyaz rengi stoklarda yokmuş sanırsam...
  11. Y

Kulaklık Machenike GX30 1249TL Klavye Aula F87 Pro 1900TL Mouse MCHOSE A5 ULTRA (Siyah) 2050TL Toplam 5200 tek sorun farenin beyazı 2300tl açık mavisi 2100tl size kalmış artık.
  12. Y

35-40 k bütçe için hazır sistem önerisi?

www.incehesap.com/crimson-infinity-tavsiye-sistem-fiyati-81923/?hsu=2360728,2561028,2360734,2424108,2399492,2361091,2435328
  13. Y

Hocam attığınız hiç bir ürün alınmaz Kulaklık için : Kablolu istiyorsanız Machenike GX30 (Gank sitesinde GANKSENİNLE koduyla 200tl indirim) Kablosuz istiyorsanız Havit Fuxi-H7 Mouse için : Attığınız mouse Furylevel Z1 SE Modeliyle sensörleri aynı zaten ama havit 400tl pahalı. Dediğim modeli...
  14. Y

Sistem yükseltme tavsiyesi

Hocam oyun performansında çok çok geride kalıyor intel aynı paraya 2 katı fps veriyor amd işlemciler ekran kartı yükseltmekte valorant oynadığım için gereksiz olur diye belirtmiştim.
  15. Y

Parçalar sıfır ama hocam
  16. Y

Güncel sistemim ASUS RX 6600 , i5 13400f , 32gb ram genelde valorant oynuyorum ilk başta ekran kartımı değiştirecektim fakat PSU'm 550w olduğundan ve ekran kartının etkisi valorantta çok belli olmadığından birde intel tarafında çok seçeneğim olmadığı için kesinlikle amd bir sistem istiyorum.Ne...
  17. Y

🔥İndirim Gamepower 24" 240Hz 0.5ms 3.999 TL

Hocam bu troy300 kodunun süresi varmı
  18. Y

İtemsatış vs. Hesapcomtr

Hocam sizin alırken dikkat etmeniz gerekiyor yüksek işlemli satıcılardan alacaksınız oyun hesabı alıyorsanızda tek güvenilir site gamermarkt sitesi adamlar dolandırıcılık konularıyla bizzat kendileri ilgileniyor iade yapmazsanız dava açıyorlar size hiçbirşey yaptırtmıyorlar sadece paranızı...
  19. Y

İtemsatış vs. Hesapcomtr

Hocam zaten böyle şeylerde kimse buraya gelipde itemsatışdan hesap aldım sorun yaşamadım güzel site yazacak değil sorun yaşayanlar yaşar.Aynı sorun kargo şirketlerindede var tüm kargocuların yıldızı 1-2 falan sadece sorun yaşayanlar yazar çünki :D
Geri