NinjaEleman
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Çok uzun zamandır pasif olarak takip edip, ağırlıklı olarak alışveriş konusunda özellikle sıcak fırsatlar başlığını takip ediyordum, bu tür bir konuya denk gelince dahil olmak istedim. Öncelikle oyuncu pazar yeri başlığı altında gerek yurt içi gerek yurt dışı yüzlerce belki binlerce platform var bu platformların çoğu zaten kendi kazancına odaklı işliyor. Son dönemde ülkemizde parlayan ve sektörde adından en fazla söz ettiren 2 benzer içerikli platformun karşılaştırılması güzel olmuş. Yaklaşık 5 yıldır itemsatış kullanıyorum binlerce başarılı işlemim var fakat hesapcom u kullanmadım tedarik ağım geniş değil farklı sitede satışa yetişemeyeceğimi düşünerek sadece inceleme amaçlı girdim o siteye. İtemsatış maddi olarak ay sonunu getirme tabiri konusunda bana yıllardır yardımcı oluyor, tabii ki sattığım her ilandan aldığım her dopingten parasını alıyor ama asla param burada kalcak mı tedirginliğine düşmedim. Hesap satın alan arkadaşlarımdan sorun yaşamayan da var mağdur olan da fakat bu sitenin elinde olan bir durum değil. Adamlar zaten alabilecekleri maksimum önlemi almış durumda. Bu tamamen tercih ettiğiniz satıcı ile alakalı bir durum itemsatış özelinde. Diğer site içinse tecrübeli kullanıcılardan pek sağlıklı dönüşler almadım ama satılan hesapların fiyatı çok ucuz denemeye değer diyenler tercih edebilir ama 3-5 tl nin peşinden hiç bir firma günlerce sizinle ilgilenmez diye düşünüyorum.