Hocam çalışmaya başladınız mı, net maaşınız, primleriniz nedir çalışma şartlarınız hakkında düşünceniz nedir?
Ben büyük ihtimal Kapadokya İstanbul Saha Gökçen yerleşkesinde okuyacağım tavsiye ediyor musunuz?
Merhaba ne yaptınız, işe girebildiniz mi? THK veya Kapadokya İstanbul fakültesini yazmayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir? THK gelme ihtimali az olsa da Kapadokya gelebilir gibi, normalde Ege üni istiyordum fakat B kategorisinde SHY-147’e sahip olmadığı için vazgeçtim.
çok kayıyorsa sıkıntı biraz ya
ayrı klavye mouse olarak bluetooth'lu klavyem ve mouse'um var masaüstü pcde kullandığım ama onları yanımda taşımak zahmetli olur diye klavyeli kılıf almayı düşünüyordum. Bir de sanırsam samsung'da aksesuar ürünlerinde %50 indirim var, öyle galiba 4.5K'ya geliyor...
Arkadaşlar internette bu cihaz için orijinal touchpad ve klavyeli kılıfını bulamadım ben bunu nasıl satın alacağım? Bir de çizim için kağıt hissiyatlı ekran koruyucu var mı?
S10 Ultra almıştım 34K’ya, 32.2’ya düştü diye iptal ettim belki daha da çok indirime(S10+ 20k’ya düştüğü için bir daha 20’d düşer diye bekliyordum) düşer diye almadım. Alacağım her şeyin stoğu bitti elim bomboş kaldım