SelimAkoguz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 213
Tabletler indirime girdi mi önceki senelerde? İPad, Samsung Tab serisi falan daha bugün Amazon’dan S10 Ultra aldım iptal etmeli miyim
Samsung Tab S9 FE 9.999 TL'e, Samsung Tab A9+ 4 GB ve Tab A9 8 GB versiyonu 3.799 TL'e ve Samsung Tab S9 16.999 TL'e düşmüştü.Tabletler indirime girdi mi önceki senelerde? İPad, Samsung Tab serisi falan daha bugün Amazon’dan S10 Ultra aldım iptal etmeli miyim
Geçen sene Samsung telefonlarda iyi indirimler vardı olabilir.telefon indirimi gelir mi ?
S24 Fe S24+ S25 vb
HB indirimi sözde 1 gün erken başlatıyor ama asıl indirimi Amazon indirimleri ile aynı anda yapıyor. Yarın HB de coşturacaktır.HB indirimleri fos çıktı bakalım bu nasıl olacak
Olur. Epeydir iPhone indirime girmiyor. Tahminimce 16e modeli sınırlı stokla 35-37 bandında satılabilir.telefon indirimi gelir mi ?
S24 Fe S24+ S25 vb
az önce s25 ultra 512 gb 53249 TL'ye satıldı almak istesem alırdım ödeme ekranına kadar gidebildimtelefon indirimi gelir mi ?
S24 Fe S24+ S25 vb
direk çeker 60-65e satardım ya görmedimaz önce s25 ultra 512 gb 53249 TL'ye satıldı almak istesem alırdım ödeme ekranına kadar gidebildim
Geçen sene bu zamanlarda s9 ultra aldım indirimle 26k ya geliyordu. Bu senede gelebilir. İade etmeyin şimdilik, kartınızda bakiye varsa indirimdekini çekersiniz aldığınızı iadeye gönderirsiniz. Ya da aldığınızı kullanın, indirimdekini de alır eskisini iade gösterip geleni geri gönderirsinizTabletler indirime girdi mi önceki senelerde? İPad, Samsung Tab serisi falan daha bugün Amazon’dan S10 Ultra aldım iptal etmeli miyim
pandemi yüzünden 4+4 olayı geldi normalde 2+2 di. Bu yıl sonu bence 2+2 e düşebilir.Arkadaşlar sizce yurtdışı 2 adet iphone 16 pro alıp ikisini sırayla 8 ay kullanmak mı yoksa yurtiçi iphone 16 pro mu?
Tr almak daha mantıklı olacak o zamanpandemi yüzünden 4+4 olayı geldi normalde 2+2 di. Bu yıl sonu bence 2+2 e düşebilir.