Emre mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 289
komiksin cidden neresi uygun ise oradan yaparım neden savunuyorsun avukat mısın hissedar mı?gitsen trendyoldan alış veriş yapmaya devam et
komiksin cidden neresi uygun ise oradan yaparım neden savunuyorsun avukat mısın hissedar mı?gitsen trendyoldan alış veriş yapmaya devam et
Önceki senelerde gördük olmayan indirimleriamazon bu başkası sandın herhalde
Alıntıyı görüntüle
Prime Day bu gece yarısı başlıyor. Heyecan dorukta!![]()
Prime Day 2025 | Amazon.com.tr
Amazon Prime Day fırsatlarının başlamasına çok az kaldı. Prime üyelerine özel binlerce üründe harika fırsatlar ve indirimler 8-14 Temmuz'da Amazon.com.tr’dewww.amazon.com.tr
16-22 Temmuz
Hepsiburada Premium'un 2. yaşına özel şaşırıp kalacağınız indirimler 16 Temmuz'da (Saat 10:00 da) başlıyor!
O fiyat hatasiydi çogu iptal olmuştu. Casper monitörü diyorsun galiba o dönem hb de calisiyordumHepsiburada diğer yıl 5000 liralık monitörü 100 tane stok la 1 liraya satmıştıgruptan biri 17 adet aldı
![]()
kaç gündür bekliyorum umarım dediğin gibi olmazBoş anca cips çikolata, teknolojik aletlerde piyasa fiyatına yakın veriyor.
Geçen sene o kadar bekledim Hawk koltuk için indirime de girdi ama N11 kuponla daha uyguna geldi.
Boşuna beklemeyin şişko ve göbekliler cips çikolata için bekleyin prime dönemi tam size göre çünkü
bu arada saat daha erken başlama gibi bi durum olur mu gece 10dan itibaren falanSaat 10:00 ibaresini göremedim nerede yazıyor