Tab S10+ için kılıf ve ekran koruyucu

SelimAkoguz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Arkadaşlar internette bu cihaz için orijinal touchpad ve klavyeli kılıfını bulamadım ben bunu nasıl satın alacağım? Bir de çizim için kağıt hissiyatlı ekran koruyucu var mı?

1.si orjinal kılıfı s9+ ın kılıfı ile aynı Trde 0 stoğu yok 2.ele bakılabilir
2.Kağıt hissiyatlı ekran kullanırsanız kalemin ucu keçe olduğu için hızlı aşınacaktır ama var.
Örnek link Papperfeel

1.si orjinal kılıfı s9+ ın kılıfı ile aynı Trde 0 stoğu yok 2.ele bakılabilir
2.Kağıt hissiyatlı ekran kullanırsanız kalemin ucu keçe olduğu için hızlı aşınacaktır ama var.
Örnek link Papperfeel
kağıt hissiyatlı olmayanlarda sıkıntı yaşar mıyım çizimde çok kaygan olur mu

Orijinal kılıf dışında önerdiğin var mı

kayıyo baya ama çok engel değil bence denersiniz gelince
orjinal kılıf dışında klavye mouseu direkt ayrı almanızı öneririm daha rahat oluyor biraz tercih meselesi aslında klavyeli kılıfın çakmaları da var ama kulanmadığım için öneremem.
Jetech kılıf kullanıyorum şuan gayet iyi ekstra bir önerim yok

orjinal kılıf dışında klavye mouseu direkt ayrı almanızı öneririm daha rahat oluyor biraz tercih meselesi aslında klavyeli kılıfın çakmaları da var ama kulanmadığım için öneremem.
hocam bende s9fe plus var sizce klavyeli kılıf için 7k verilir mi

hocam bende s9fe plus var sizce klavyeli kılıf için 7k verilir mi
bence değmez ben vxe r1imi kullanıyorum arada nerdeyse hiç ihtiyacım olmuyor klavyeye de ihtiyacım olsa giderim bir tane bt destekleyen sessiz bir klavye alırım daha ucuza gelir hem bilgisayarda hem de tablette kullanırım ama dediğim gibi dışarı kütüphaneye vs giden bir insan için o kılıfın yerini tutumaz dediklerim çoook kişisel bir mevzu

Orijinal alınmaz. Bunu öneririm. Jetech kılıftan memnun değilim. Kırıldı 1 senede.
Kalem ucunu da yetkili servise gittiğinizde bedava değiştiriyorlar ve genelde yedeğini de veriyorlar.

çok kayıyorsa sıkıntı biraz ya
ayrı klavye mouse olarak bluetooth'lu klavyem ve mouse'um var masaüstü pcde kullandığım ama onları yanımda taşımak zahmetli olur diye klavyeli kılıf almayı düşünüyordum. Bir de sanırsam samsung'da aksesuar ürünlerinde %50 indirim var, öyle galiba 4.5K'ya geliyor orjinal touchpad ve klavyeli hali.
bence değmez ben vxe r1imi kullanıyorum arada nerdeyse hiç ihtiyacım olmuyor klavyeye de ihtiyacım olsa giderim bir tane bt destekleyen sessiz bir klavye alırım daha ucuza gelir hem bilgisayarda hem de tablette kullanırım ama dediğim gibi dışarı kütüphaneye vs giden bir insan için o kılıfın yerini tutumaz dediklerim çoook kişisel bir mevzu
bende koca klavye mouse'u taşımak istemiyorum o yüzden aklıma kılıf takıldı alsam mı almasam mı diye.
Orijinal alınmaz. Bunu öneririm. Jetech kılıftan memnun değilim. Kırıldı 1 senede.
Kalem ucunu da yetkili servise gittiğinizde bedava değiştiriyorlar ve genelde yedeğini de veriyorlar.
o kalem ucunu değişme olayı güzelmiş. Bende S10 Ultra almıştım ilk başta iptal etmeden önce Spigen aldım herkes öneriyor diye, çünkü S10 Ultra'ya klavyeli almaya bütçem yetmiyordu şimdi yetmişken klavyeli almalı mıyım emin değilim.

Klavye ve touchpadli kılıf hiç bir yerde satılmıyor ve ikinci elde de yok doğru düzgün çok saçma bir durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,554
Üyeler
183,445
Son üye
WoXs
Geri