Arama sonuçları: *

1. S

Sistemimi 60K'ya Satmalı Mıyım?

Ürünlerin genel olarak hepsi iyi durumda ve kutuları da var çoğunun, garantisi devam eden de var etmeyen de var.
  2. S

Sistemimi 60K'ya Satmalı Mıyım?

Arkadaşlar bu sistemime 60K teklif geldi satmalı mıyım? Sistem tam özellikleri bu her şey dahil şekilde.
  3. S

Uçak teknolojileri/teknisyenliği okuyacağım gözümde problem var?

Tusaşta işe girme konusunda yardımcı olmadı mı gazi mezunu olmak. Geçmiş olsun hocam
  4. S

Bu 4 bölümde okunur mu?

Başlayamadınız sanırım 😞
  5. S

Hangi üniversiteden mezun oldunuz hocam, yabancı diliniz iyi mi
  6. S

Maltepe üni uçak teknolojisi yazılırmı

Hocam yazdınız mı? Okuyor musunuz şuan da
  7. S

Bu 4 bölümde okunur mu?

Hocam çalışmaya başladınız mı, net maaşınız, primleriniz nedir çalışma şartlarınız hakkında düşünceniz nedir? Ben büyük ihtimal Kapadokya İstanbul Saha Gökçen yerleşkesinde okuyacağım tavsiye ediyor musunuz?
  8. S

Merhaba ne yaptınız, işe girebildiniz mi? THK veya Kapadokya İstanbul fakültesini yazmayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir? THK gelme ihtimali az olsa da Kapadokya gelebilir gibi, normalde Ege üni istiyordum fakat B kategorisinde SHY-147’e sahip olmadığı için vazgeçtim.
  9. S

Tab S10+ için kılıf ve ekran koruyucu

çok kayıyorsa sıkıntı biraz ya ayrı klavye mouse olarak bluetooth'lu klavyem ve mouse'um var masaüstü pcde kullandığım ama onları yanımda taşımak zahmetli olur diye klavyeli kılıf almayı düşünüyordum. Bir de sanırsam samsung'da aksesuar ürünlerinde %50 indirim var, öyle galiba 4.5K'ya geliyor...
  10. S

kağıt hissiyatlı olmayanlarda sıkıntı yaşar mıyım çizimde çok kaygan olur mu Orijinal kılıf dışında önerdiğin var mı
  11. S

Arkadaşlar internette bu cihaz için orijinal touchpad ve klavyeli kılıfını bulamadım ben bunu nasıl satın alacağım? Bir de çizim için kağıt hissiyatlı ekran koruyucu var mı?
  12. S

🔥İndirim Spigen 45W Şarj Aleti 329 TL

Bir type-c bir de USB girişli hali olsa çok daha iyi olurdu
  13. S

S10+ vs iPad Air vs iPad Pro

Güncelleme: S10 Ultra siparişimi iptal edip 20K’ya indirimde S10+ satın aldım.
  14. S

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı

Aldım aldım 10 dk önce çok mutlu oldum bunun için ya gidip s10 ultraya 34k vermek zorunda kalmadım
  15. S

S10 Ultra almıştım 34K’ya, 32.2’ya düştü diye iptal ettim belki daha da çok indirime(S10+ 20k’ya düştüğü için bir daha 20’d düşer diye bekliyordum) düşer diye almadım. Alacağım her şeyin stoğu bitti elim bomboş kaldım
  16. S

umarım ya
  17. S

çok üzdü bu ya sence tekrar gelir mi bu ürün ya da ultra versiyonu
  18. S

hocaamm indirim bitti mi ya bunu almak istiyordum yok şuan bu fiyat
  19. S

Tabletler indirime girdi mi önceki senelerde? İPad, Samsung Tab serisi falan daha bugün Amazon’dan S10 Ultra aldım iptal etmeli miyim
  20. S

🔥İndirim Amazon Prime Day indirimleri (8-14 Temmuz) Ana Konu

S10 Ultra almıştım Amazon’dan o da indirime girer mi? İptal etmeli miyim sizce?
Geri