Arama sonuçları: *

1. S

Ekran Kartımı Fırınlıyorum!

Sabah hamur işi yapmıştım fırında kokusu karta sinmiş 1761230243
  2. S

valla öyle hocam ya. 2 ay daha dayansa gariban yeter
  3. S

valla nasıl yorumlarsanız :D ısıl işlem görmüş kart demek geliyo benim içimden
  4. S

Yardım Hiç mi düzelmez bu kart?

Şuan sorunsuz hocam zaman gösterecek ne olacağını
  5. S

Tam sana teşekkür mesajı yazmaya geliyordum. Teşekkür ederim hocam muhtemelen kenara atıcaktım kartı olmasanız 1761224622 Tamamen şans işi bence uzun süre gitmesi. Şuan aktif kullanıyorum ancak her an gidebilme ihtimali var yine de
  6. S

Konu açık kalır hocam benim elimde olan bir şey ise. Beni bir kaç ay götürse yeterli 1761224128 Doğru hocam ben bir not düşeyim konuya sadece eski ve işlevsiz hale gelen kartlarda denenmeli diye
  7. S

Konu güncel dostlar işe yaradı
  8. S

Soğumasını bekliyorum hocam
  9. S

O kadar da değil şimdi 1761222808 Aylak kaldım valla iyi eğlence oldu bana heyecanlı geçiyo
  10. S

Off bidakine tarifi taçlandırarak yapıcam hocam 😂
  11. S

Riski aldım hocam eğlenceye döktüm biraz da açıkçası 1761222559 sonuç olumlumuydu hocam?
  12. S

KONU GÜNCEL VE OLUMLU SONUÇLANMIŞTIR. Konu eğlence amaçlı bir anlık heves ile açılmış, amatörce ilk defa yapılmıştır. Sadece çok eski ve gözden çıkardığınız kartlarda deneyin. Yeni kartlarda denenmesi sağlıklı olmaz Hd6870 kartım bozuldu ve fırınlama önerdiler bende konu ile adım adım...
  13. S

Valla heyecanla soğumasını bekliyorum hocam çalışırsa büyük masraftan kurtaracak beni 1761222110 Çok geç fırınladım aldım bile
  14. S

Temizliğini yaptım şimdi fırınlıyorum son durumu ileticem
  15. S

Yardım Emektarım ölüyor mu?

Deniycem bunu teşekkür ederim
  16. S

Görmedim ki hocam en son bu konuyu açtım çıktım yine 1761213766 Yetebildiği kadar yetmesi lazım şuan fırın rehberi buldum @k0nst4nz hocam sağ olsun deniycem
  17. S

Onu nasıl yapıcam
  18. S

Ekran kartı bir gün sebep yokken lolde cozurttu. Sonra restart atsam bile nafile. Biostan sonra Windows geliyor tam şifre yazıcam hop mavi çubuklu çizikli ekran. Kapattım sistemi 1 gün bekledi açtım hiç görüntü yok. Sök tak yaptım tepki yok. Evde tamir şansım var mı veya tavsiyeniz. Kablo değiş...
  19. S

Katana alabilicegim biryer varmı

Hocam bulabildiniz mi güzel model?
  20. S

Yardım Emektarım ölüyor mu?

DP den görüntü alamıyorum hocam maalesef. Hd6870 zaten değiştirecektim 1-2 aya ama çok vakitsiz oldu şuan ya.
Geri