Yardım Hiç mi düzelmez bu kart?

Reaksiyon skoru
140
Ekran kartı bir gün sebep yokken lolde cozurttu. Sonra restart atsam bile nafile. Biostan sonra Windows geliyor tam şifre yazıcam hop mavi çubuklu çizikli ekran. Kapattım sistemi 1 gün bekledi açtım hiç görüntü yok. Sök tak yaptım tepki yok. Evde tamir şansım var mı veya tavsiyeniz. Kablo değiş dicek dostlarım için DP den görüntü alamamıştım.

Kart modeli ; hd6870 eski biliyorum değişmesi lazım ama beni bi iki ay daha idare etmeliydi.

• Üzgün
Reaksiyonlar: buff
Ekran kartı bir gün sebep yokken lolde cozurttu. Sonra restart atsam bile nafile. Biostan sonra Windows geliyor tam şifre yazıcam hop mavi çubuklu çizikli ekran. Kapattım sistemi 1 gün bekledi açtım hiç görüntü yok. Sök tak yaptım tepki yok. Evde tamir şansım var mı veya tavsiyeniz. Kablo değiş dicek dostlarım için DP den görüntü alamamıştım.

Kart modeli ; hd6870 eski biliyorum değişmesi lazım ama beni bi iki ay daha idare etmeliydi.
Fırınlamayı deneyebilirsin en fazla.

Muhtemelen vram lerin gg.
Kendin firinlama yapabilireen bikac ay omru uzayabilir :D.

Onun disinda bilgisayarcilara verebilirisn.
Bazi nadir bilgisayarcilar cip yenilem etamir gibi muhendislik islerini yapabiliyorlar.

Ama genelde onlarda basit cozumler uygular ve bikac ay sonra yine bozulur.

Bence ekran kartini yenilemeye bak 🫡

dün senin konuna yazdım rehber bıraktım umrunda olmamış

dün senin konuna yazdım rehber bıraktım umrunda olmamış
Görmedim ki hocam en son bu konuyu açtım çıktım yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen vram lerin gg.
Kendin firinlama yapabilireen bikac ay omru uzayabilir :D.

Onun disinda bilgisayarcilara verebilirisn.
Bazi nadir bilgisayarcilar cip yenilem etamir gibi muhendislik islerini yapabiliyorlar.

Ama genelde onlarda basit cozumler uygular ve bikac ay sonra yine bozulur.

Bence ekran kartini yenilemeye bak 🫡
Yetebildiği kadar yetmesi lazım şuan fırın rehberi buldum @k0nst4nz hocam sağ olsun deniycem

Ekler

• IMG_4405.webp
    IMG_4405.webp
    2.2 MB · Hit: 24
Sac kurutma makinasi ile çipi ısıt 15 20 dakika.

Valla heyecanla soğumasını bekliyorum hocam çalışırsa büyük masraftan kurtaracak beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok geç fırınladım aldım bile
Firinlama riskli kondansator patlatabiliyor...

Firinlama riskli kondansator patlatabiliyor...
Ben sıcak hava tabancası ile çözüyorum direkt ama şimdiye kadar bir kere yaptım oda denemek için rx 550 karttı sağlıksız işlem çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,780
Üyeler
183,466
Son üye
Alperen55_
Geri