Arama sonuçları: *

1. marceline_27

MSI MAG A750GN PCIE5 750W 80+ Gold PCIe5.1 ATX 3.1 Güç Kaynağı

Söylediğin şeyin altını en baştan doldur işte böyle. (y)
  2. marceline_27

Bu fiyatlarda bunlara rakip bir psu yok. VE modelin iç bileşenlerinden kısıldığını biliyorum. VE olmayan model de zaten türkiyede şu anda yok. Ki VE kısılmış olsa da şu an o fiyat bandında ondan iyisi halen yok. Bu şekilde yorum yapmak yerine alternatifleri de gönderseydiniz genel değerlendirme...
  3. marceline_27

Kötü bir psu değil fakat fiyatının hakkı olduğunu da düşünmüyorum. Bütçe konusunda sıkıntı yoksa bu bantlarda ortalama 1000 TL üstüne şu alternatifler var çok çok daha sağlam; https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a750gl-750-w-fiyati,122734499.html...
  4. marceline_27

🔥İndirim Msi Hava Soğutucu 🔥1.299₺ + 20$ Steam Kodu Hediye !

acaba sipariş edip steam kodlarını alıp geri iade etsem olur mu
  5. marceline_27

🔥İndirim SELFY'LİLERE ÖZEL YEMEKSEPETİ 250 TL KUPON ( 500e 250TL)

taam taam buldum katıldıklarım bölümü varmış orda görünüyo LŞKSDNGHŞLKSRDHMNŞTLDRGMELRASİGMS müşteri hizmetlerine rezil olduk ŞLKSMNGLŞSRŞKSLFNHGŞKLDRTHMJND onlar söylemedi durumu anlamadı sadece sonra ana menüye attılar beni ilgili birime aktarıyorum diye.
  6. marceline_27

müşteri hizmetlerini arayıp taciz edicem
  7. marceline_27

Evet, kodu vermişti zaten. Nereye kaydedildiğini bulamadım
  8. marceline_27

LAN SMS ATTIM YİNE KAMPANYA LİMİTİN DOLDU DİYO KODUMU VERİN
  9. marceline_27

Yav şifre al dedim verdi tamam da şu an kaydedemedim şifreyi kopyalattırmadı ben de biraz şartları okuyayım derken geçtim. Şimdi şifre al diyince hakkın doldu diyor. Saçmalığa bak illa sms'den mi almam lazım kaydedilmesi için. Bir yere düşüyor mu kod?
  10. marceline_27

Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

Hawk fab da kullandım şu an future kullanıyorum. İkisi de genel olarak sağlamlar. Future serisinin fiyatına göre mekanizması üst düzeylerde. 2 Yıl kesintisiz fab v4 kullandım ondan da oldukça memnundum bir sorun yaşamadım ne mekanizmasıyla ilgili ne başka bir şeyiyle. Rahatlık konusunda uber...
  11. marceline_27

🔥İndirim WD SN7100 1 TB 7250/6900 2.799 TL

Olabilir Caner Uncu'yu tanımıyorum. Fakat teknik olarak kendim baktığımda da aynı kulvarda ssd'ler olmadığını düşünüyorum sadece. SSD'lerin aynı kalitede olması yani kullanılan bileşenlerin aşağı yukarı aynı performns/kalitede olması ssd'leri aynı tierde yapmaz ya da birbirine eşdeğer yapmaz...
  12. marceline_27

attığım listede sayılmıyor
  13. marceline_27

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B27_j9NDPU3cNlj2HKcrfpJKHkOf-Oi1DbuuQva2gT4/edit?gid=0#gid=0 Bu listeye göre aynı kulvarda ssd'ler değil. Dramsiz en iyi ssd'lerden biri SN7100 fakat o ssd'lerle aynı yerde asla değil. edit: ayrıca renegade ile aralarında 400tbw ömür farkı var.
  14. marceline_27

Hawk Gaming Chair Future Kumaş Oyuncu Koltuğu (Stone) alinir mi

Koltuk güzel ama ölçüleri dışındaysanız kullanmanız çok zor olabilir. Mesela sırt kısmındaki kıvrımlar çok keskin. Sığamazsanız dünyanın en rahatsız koltuğu olur. Ortalama kilonuz varsa sıkıntı çekmezsiniz. Bir de tam anlamıyla aşırı rahat bir koltuk sayılmaz. Üstüne oturayım bütün gün sünger...
  15. marceline_27

🔥İndirim Reflex Kısır Somonlu Yetişkin Kedi Paketi 226 TL

İyi saklarsanız bayatlamaz. Ben harici bir kavanoz tarzı bir kap kullanıyorum ona dolduruyorum. Paketi de hava almayacak şekilde muhafaza ediyorum.
  16. marceline_27

https://www.hepsiburada.com/n-d-tropikal-selection-kuzulu-kisirlastirilmis-yetiskin-kedi-mamasi-10-kg-p-HBCV00004VCC3E?magaza=Mamaci%20Teyze Ben bunu kullanıyorum. İmkanınız varsa somonlu olanını alın o biraz daha pahalı ama çok daha iyi olacaktır. Ne olursa olsun tavuklu almayın herhangi bir...
  17. marceline_27

Ev kedileri için çok uygun bir marka olduğunu söyleyemem fakat sokak kedileri için her şartta alınır. Kendi kedileriniz için asla önermiyorum şahsen ben fiyatı ne olursa olsun.
  18. marceline_27

Yardım Deepcool 850watt kötü mü?

B tier PSU çok kötü değil. İade etmeye gerek yok bence.
  19. marceline_27

Yardım Lütfen! ARTIK SORUN YAŞAMAYACAĞIM BİR KLAVYE İSTİYORUM

Önerilerin için teşekkür ederim fakat bu satıcıların satış sonrası destek konusunda neredeyse hiçbir şekilde destek vermediklerini görüyorum. Wraith'den mouse almıştım onda bir sorun çıkmadı ama mesela klavyede çıkarsa beni çok uğraştıracakları çok yüksek bir ihtimal. gaming gen tr'de şu...
  20. marceline_27

Yardım Lütfen! ARTIK SORUN YAŞAMAYACAĞIM BİR KLAVYE İSTİYORUM

Yapabilirsiniz. Aklıma yatarsa alırım 2. el de sorun değil. Hatta şu an xpg summoner 2. ellerine bakıyordum.
Geri