🔥İndirim Reflex Kısır Somonlu Yetişkin Kedi Paketi 226 TL

Hocam marka verebilir misin?

Şimdi aklıma geldi. Hakmar'da Purina One marka gramaj olarak düşük yavru kedi mamaları vardı. Yoksa eğer açık mama olarak Royal Canin alabilirsiniz. Yalnız merdiven altı olmayan sağlam bir satıcıdan almanız lazım.

buda var %25 indirim kupon var bida alırsan %50 indirim yapıyor bu ürün hiç denemedim o yüzden bişi diyemem

Hakmar'da olduğunu söylediğim mama bu. Pro Plan'ın orta kalite olanı. Kötü değil kullanılabilir. İkisi de aynı markanın ürünü.

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Ev kedileri için çok uygun bir marka olduğunu söyleyemem fakat sokak kedileri için her şartta alınır.

Kendi kedileriniz için asla önermiyorum şahsen ben fiyatı ne olursa olsun.

Ev kedinize alıyorsanız lütfen doğru düzgün ND gibi kaliteli veya kalitesi belli bir seviyenin üzerinde bir mama alın. Ucuz diye kalitesiz mama alıp evde hayvan beslenmez. Bunun adı beslemek değildir, en fazla hayatta tutmaktır. 1-2 yıl sonra böbrek ve karaciğer yetmezliğinden evcil hayvanınız vefat eder. 2 yıla kalacağından şüpheliyim bu arada. Düzgün bakamayacaksınz da evde hayvana eziyet etmeyin lütfen

Ev kedinize alıyorsanız lütfen doğru düzgün ND gibi kaliteli veya kalitesi belli bir seviyenin üzerinde bir mama alın. Ucuz diye kalitesiz mama alıp evde hayvan beslenmez. Bunun adı beslemek değildir, en fazla hayatta tutmaktır. 1-2 yıl sonra böbrek ve karaciğer yetmezliğinden evcil hayvanınız vefat eder. 2 yıla kalacağından şüpheliyim bu arada. Düzgün bakamayacaksınz da evde hayvana eziyet etmeyin lütfen
Proplan ideal midir?

Kısır tekir erkek kedim var, önerebileceğiniz mamalar nelerdir?

Ben bunu kullanıyorum. İmkanınız varsa somonlu olanını alın o biraz daha pahalı ama çok daha iyi olacaktır. Ne olursa olsun tavuklu almayın herhangi bir markadan, çok daha fazla tüy döker ve besleyici değil.

yaş mama olarak da bunu alabilirsiniz;

Her iki ürünün de içerikleri temiz ve gayet iyiler.

Ben bunu kullanıyorum. İmkanınız varsa somonlu olanını alın o biraz daha pahalı ama çok daha iyi olacaktır. Ne olursa olsun tavuklu almayın herhangi bir markadan, çok daha fazla tüy döker ve besleyici değil.

yaş mama olarak da bunu alabilirsiniz;

Her iki ürünün de içerikleri temiz ve gayet iyiler.
10kg bayatlamıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,132
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri