Phegru
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 176
Dediğim gibi önceden yüzüne bakmazdık ucuz yollu mama sınıfındaydı sonra bu malum ekonomi yüzünden sınıf atlamış. Halbuki kalite yine aynı yani değişen bir şey yok. Pekinez köpeğim var ona aldım 4 kiloluk mamasından yüzüne bakmadı. Daha ucuz yollu mama almıştım onu yedi gerçi benimki biraz kafasına göre takılıyor. En kral mamayı da alsan yemez kuru ekmek ver içine düşüyor değişik.Nasıl kapışır hale geldi?Hiçbir veteriner önermiyor.İçerdiği besinler 1 yıl önce de hala aynıysa alınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Paket içeriği de bilindik markalar dışın da çok güven vermiyor. Sokakdaki canlar için ekonomik olsun diye mama içeriği baya iyi 15kg farklı bir marka aldım. Sokaktaki canlar koklayıp gitti 10 köpekten iki tanesi lütfen yedi desem yeridir. Yani çok da güvenmemek lazım. İçlerine ne var ne yok gagya kadar basıyorlar.Reflex markasının kuru kedi mamaları çok kaliteli değil ama paket içeriğine bakınca gerçekten uygun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunu da söyleyeyim iyi bir kazancım olsa iyi belli başlı bilindik markaların mamalarını alırım hangisi ekonomik diye araştırmam.
Son düzenleme: