🔥İndirim Razer Deathadder V3 Hyperspeed - 2150 TL

Ajazz' ın sadece sensörü iyi. Geri kalan özellikleri çöp. Özellikle temuda ucuza satılan o apexler. Proların en azından sağ sol tuşları daha yumuşaktı. Ucuz diye alınca eksiklerini görmezden geliyorlar.
Aynı zamanda razer ın pahalı olduğuna katılıyorum. O klavyeler ne öyle 11 bin tl. Sanki çok üstün bir teknoloji varmış gibi. O paraya laptop satılıyor.

Son düzenleme:
Ajazz' ın sadece sensörü iyi. Geri kalan özellikleri çöp. Özellikle temuda ucuza satılan o apexler. Proların en azından sağ sol tuşları daha yumuşaktı. Ucuz diye alınca eksiklerini görmezden geliyorlar. Aula F75 te öyle. Green swich'ler oyun oynamaya uygun değildi çünkü çok sertti. Fakat kimsenin umrunda olmadı kablosuz ve neredeyse bedava olduğu için. O kişiler halen red switch kullanmadılar ve bundan habersiz en iyi klavyeyle oyun oynadıklarını zannediyorlar. Membran ofis klavyesiyle oynamak bile f75 ten daha iyi.

Aynı zamanda razer ın pahalı olduğuna katılıyorum. O klavyeler ne öyle 11 bin tl. Sanki çok üstün bir teknoloji varmış gibi. O paraya laptop satılıyor.
Green switch dediğin leobog reaper mı? Leobog reaper mı çok sertmiş? Red switch (hangi marka olduğunu belirtmeye gerek yok, jenerik) yumuşakmış, iyi güldürdün gece gece. Ayrıca f75i kimse oyun klavyesi diye almadı, ürünün öyle bir iddiası da yoktu.

Green switch dediğin leobog reaper mı? Leobog reaper mı çok sertmiş? Red switch (hangi marka olduğunu belirtmeye gerek yok, jenerik) yumuşakmış, iyi güldürdün gece gece. Ayrıca f75i kimse oyun klavyesi diye almadı, ürünün öyle bir iddiası da yoktu.
aula f75 i oyun klavyesi olarak değilde ne olarak aldılar peki

Yorumu düzelttim. Ama elimden bir sürü f75 ve bir sürü red switch ajazz geçti. Bariz bir şekilde çok daha yumuşak. Senin teorik bilginin aksine ben deneyimledim. Ayrıca her Leobog Reaper switch bir değil. Bir çok kişi de oyun için aldı.
Gpt: Leobog Reaper switchler genelde standart red switchlere kıyasla biraz daha serttir.
Yağlı ve kaygan olmaları, sadece sürtünmeyi azaltır; yay kuvvetinden bağımsızdır.
Leobog Reaper switchler yağlı ve kaygan olsa da, yay sertliği (spring force) standart Red switchlerden bir miktar daha fazla olabilir. Özellikle tetikleme noktasından sonra tuşu sonuna kadar bastığında daha fazla direnç hissediyor olabilirsin.

Son düzenleme:
Yorumu düzelttim. Ama elimden bir sürü f75 ve bir sürü red switch ajazz geçti. Bariz bir şekilde çok daha yumuşak. Senin teorik bilginin aksine ben deneyimledim. Ayrıca her Leobog Reaper switch bir değil. Bir çok kişi de oyun için aldı.
Gpt: Leobog Reaper switchler genelde standart red switchlere kıyasla biraz daha serttir.
Yağlı ve kaygan olmaları, sadece sürtünmeyi azaltır; yay kuvvetinden bağımsızdır.
Leobog Reaper switchler yağlı ve kaygan olsa da, yay sertliği (spring force) standart Red switchlerden bir miktar daha fazla olabilir. Özellikle tetikleme noktasından sonra tuşu sonuna kadar bastığında daha fazla direnç hissediyor olabilirsin.
Evet benim teorik bilgimin aksine, yalnızca sen deneyimlemişsin :D
20250715_053626.webp

Gpt değil de kendi aklını kullanmak istersen şu verilere bakalım:

1752547368262.webp

1752547375587.webp

1752547500738.webp

Tabii ülkemizde Cherry MX yaygın değil, elinden geçenler yüksek ihtimalle mx klonlarıdır, outemu gibi:

1752547612629.webp

'yumuşak' (linear demek istemiş olabilirsin) red switch ile akko'nun tactile'larından birinin karşılaştırması için: https://www.rtings.com/keyboard-swi...o-v3-cream-blue-pro-vs-outemu-red/42374/42111

aula f75 i oyun klavyesi olarak değilde ne olarak aldılar peki

Klavye ile sadece oyun mu oynuyoruz? Rekabetçi oyun oynayan çoğu insan he magnetic switch klavyeler satın alıyor, kullanıyor.

Son düzenleme:
artık şurada ne zaman boktan da olsa bir konu açılsa minimum 50 sayfa yazı yazılıyor forumda ciddi ruh hastaları var şaka yapmıyorum

Evet benim teorik bilgimin aksine, yalnızca sen deneyimlemişsin :D
O bilgiler bende de vardı. Boşuna araştırmışsın. Sen sadece fabrika verilerine bakmışsın. Ben yalan mı söylüycem? F75 ler taş gibiydi, red swich ajazz lar da kaymak gibi. Sözümün arkasındayım. Bir sürü sebebi olabilir. Belki hatalı üretim sürtünme fazla, belki yağı az, ne bileyim? Ama sonuç dediğim gibi. Belki de 550 tl satmalarının sebebi budur.

Son düzenleme:
Kocaman fotoğrafı da mı görmüyorsun? Bir de gpt'ye ironi nedir diye sor, sekiz satır sıralasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bilgiler bende de vardı. Boşuna araştırmışsın. Sen sadece fabrika verilerine bakmışsın. Ben yalan mı söylüycem? F75 ler taş gibiydi, red swich ajazz lar da kaymak gibi. Sözümün arkasındayım. Bir sürü sebebi olabilir. Belki hatalı üretim sürtünme fazla, belki yağı az, ne bileyim? Ama sonuç dediğim gibi. Belki de 550 tl satmalarının sebebi budur.
Reaper o kadar yumuşak ki yazı yazamıyorum ben. Herhalde bir tek bana sorunsuz gelmiş :DDD sen bütün batchleri elinden geçirdiğine göre

Son düzenleme:
Kocaman fotoğrafı da mı görmüyorsun? Bir de gpt'ye ironi nedir diye sor, sekiz satır sıralasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reaper o kadar yumuşak ki yazı yazamıyorum ben. Herhalde bir tek bana sorunsuz gelmiş :DDD sen bütün batchleri elinden geçirdiğine göre
Al bak verilere. Bir çıkarım yapmamışsın. Yapsan bile bir şey değiştirmiyor. Ben temudan alınmış olanları denedim. Forumdakilerin 90% ı da ordan aldı zaten. Konuyu uzatmayalım. Sana olası sebeplerini söyledim. Ben switchleri değil hissiyatı söylüyorum. Green switch red switch ten başka klavyelerde veya hatasız üretinde daha pürüzsüz olabilir ama temuda satılanlar öyle değildi.

Son düzenleme:
Al bak verilere. Bir çıkarım yapamamışsın. Nerden aldın o klavyeyi?
Bariz olanı bir daha mı yazayım, peki. Cherry MX değil, outemu değil, ajazz kullandığını söylemişsin. Outemu ve huano redi kullanmış biri olarak, leobog reaper'a yakın bir deneyim sunduğunu söylüyorum (şu yumuşaklık dediğin şeyde). Veriler zaten bunu gösteriyor. Elimde 67gf ve 50gf switchler de var şu an. Onlarla ve diğer redlerle leobogu karşılaştırıyorum. Leobog yumuşak. Aralarındaki fark sayısal olarak az geliyor olabilir sana, bir ara deneyimlemeni tavsiye ederim, 10gf fark dahi fark hissediliyor.

Geri