Carlo
80+ Gold

- En İyi Cevap
 - 1

- Reaksiyon skoru
 - 4,018

Az yok mu hocammax 500gr
500 Gr olarak açık mama alınabilir sadece. Alınan açık mamanın da ne kadarı orijinal olur bilinmez.

Az yok mu hocammax 500gr
Hocam marka verebilir misin?500 Gr olarak açık mama alınabilir sadece. Alınan açık mamanın da ne kadarı orijinal olur bilinmez.
Hocam marka verebilir misin?
Hocam marka verebilir misin?
PURINA ONE Tavuk Etli Kuru Kedi Maması, Yavru Kedi, 800 Gr : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleri
PURINA ONE Tavuk Etli Kuru Kedi Maması, Yavru Kedi, 800 Gr : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleriwww.amazon.com.tr
buda var %25 indirim kupon var bida alırsan %50 indirim yapıyor bu ürün hiç denemedim o yüzden bişi diyemem
Kısır tekir erkek kedim var, önerebileceğiniz mamalar nelerdir?Ev kedileri için çok uygun bir marka olduğunu söyleyemem fakat sokak kedileri için her şartta alınır.
Kendi kedileriniz için asla önermiyorum şahsen ben fiyatı ne olursa olsun.
Bu düzgün bir mama mı?PURINA ONE Tavuk Etli Kuru Kedi Maması, Yavru Kedi, 800 Gr : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleri
PURINA ONE Tavuk Etli Kuru Kedi Maması, Yavru Kedi, 800 Gr : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleriwww.amazon.com.tr
buda var %25 indirim kupon var bida alırsan %50 indirim yapıyor bu ürün hiç denemedim o yüzden bişi diyemem
Proplan ideal midir?Ev kedinize alıyorsanız lütfen doğru düzgün ND gibi kaliteli veya kalitesi belli bir seviyenin üzerinde bir mama alın. Ucuz diye kalitesiz mama alıp evde hayvan beslenmez. Bunun adı beslemek değildir, en fazla hayatta tutmaktır. 1-2 yıl sonra böbrek ve karaciğer yetmezliğinden evcil hayvanınız vefat eder. 2 yıla kalacağından şüpheliyim bu arada. Düzgün bakamayacaksınz da evde hayvana eziyet etmeyin lütfen
Proplan ideal midir?
Kısır tekir erkek kedim var, önerebileceğiniz mamalar nelerdir?
10kg bayatlamıyor mu?Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Ben bunu kullanıyorum. İmkanınız varsa somonlu olanını alın o biraz daha pahalı ama çok daha iyi olacaktır. Ne olursa olsun tavuklu almayın herhangi bir markadan, çok daha fazla tüy döker ve besleyici değil.
yaş mama olarak da bunu alabilirsiniz;
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Her iki ürünün de içerikleri temiz ve gayet iyiler.