Arama sonuçları: *

1. DanteSparda

Epic games e-posta unuttum ne yapmalıyım

arkadaşlar biligilerimi düzgün veriyorum ısrarla açmıyorlar ne yapmalıyım
  2. DanteSparda

Termal macun sonrası ekran gelmiyor

Yaptım
  3. DanteSparda

Hocam görüntü geldi ama bu sefer monitörde karıncalanmalar oluyor ne olabilir sizce sebebi
  4. DanteSparda

Evet ama yok calişmiyor
  5. DanteSparda

Selam arkadaşlar bugün ekran kartımda bir sorun olduğunu düşündüm ve macununu yenilemek istedim frost x25 macununu kullandım fakat bakımı yapıp yaktıktan sonra görüntü gelmedi bir daha macununu sıktım fakat yine görüntü yok daha devam etmek istemiyorum macun bitecek yoksa ne yapmalıyım (RX 580 8 GB)
  6. DanteSparda

200-300 TL uygun fiyatlı macun önerisi

Arkadaşlar mx-4 kullanıyordum da misafir çocuğu sağolsun ben yokken oynamış bitirmiş neyse önerebileceğiniz macun varmı yoksa mx-4 devam mı edeyim
  7. DanteSparda

500-600 TL arası kulaklık önerisi

Redmi buds 6 play modeli 550 TL civarlarında redmi buds active modeli ise n11 kuponu ile 620 TL'ye düşüyor birde buds 6 lite var o da 666 TL falan hangisi daha iyi yada daha iyi önerebileceğiniz model var mı genelde ders belki biraz müzik için kullanacağım
  8. DanteSparda

Yanlışlıkla ayt'de seçilmiş

Gerçekten 4 ayda iki tarafıda bitirmek mümkün mü eğer olabilirse ikisine girmek tabii ki önceliğim olurdu 1741082284 Gerçekten 4 ayda iki tarafıda bitirmek mümkün mü eğer olabilirse ikisine girmek tabii ki önceliğim 35-40 tyt hocam 1741082371 Hocam eğer ayt çalışırsam tyt'de ciddi patlarım ki...
  9. DanteSparda

Maalesef hocam çok fazla eksiğim var ayt'nin yetişebileceğini sanmıyorum
  10. DanteSparda

Teşekkür ederim hocam biraz rahatladım
  11. DanteSparda

Normalde sadece tyt girmeyi düşünüyordum babam galiba ikisinide vermiş sizce ne yapmam lazım tyt konularım çok eksik 4 ay gibi bir sürede iki tarafta birden yetişmez gibi ayt için ücret iadesi de yok sanırım peki sizce ne olur sizin fikirleriniz nedir?
  12. DanteSparda

2 yıllık okumak mantıklı mı?

Anestezi filan kafam da vardı ama o da sıkıntılı gibi
  13. DanteSparda

2 yıllık okumak mantıklı mı?

Merhaba arkadaşlar 12.sınıf olarak bu seneki yks'ye sağlık sorunları nedeniyle çalışamadım pek tyt 30 civarı falan net yapıyorum matematik hiç yok kalan süreçte de 4 yıllık yetişmez gibi 2 yıllık bölüm okumak mantıklı mı sizce?
  14. DanteSparda

oyundayken oyundan atma sorunu

Yok çözüldü hocam
  15. DanteSparda

PES 2013 yaması 350 TL olmuş

linç yemenizi doğru bulmadım açıkçası yazık gerçekten yazık bir sürü ücretsiz alternatif varken gidipte karşıdakine para kazandırıyoruz pes 13 ölü bir oyun zaten bu fiyata yazmaları dolandırıcılık bildiğin
  16. DanteSparda

PES 2013 yaması 350 TL olmuş

epic indirimlerinden aaa bir oyun alırım daha iyi bir yamaya para vermem şahsen zaten netten bulacağım ile aşağı yukarı aynı olur
  17. DanteSparda

🔥İndirim THE CREW 2 11 TL EPİC GAMES

steamden almak daha mantıklı benim için
  18. DanteSparda

GTA 5 mi The Witcher 3: Wild Hunt

gta 5
  19. DanteSparda

The Last Of Us Part 1 Korsan olarak nereden indirilir

25 tl para bile değil korsanın garantisi yok hesap alıp çevrimdışında çatır çatır oynayıp bitirir ben en az 5 aaa oyunu böyle bitirdim
Geri