Yanlışlıkla ayt'de seçilmiş

DanteSparda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Normalde sadece tyt girmeyi düşünüyordum babam galiba ikisinide vermiş sizce ne yapmam lazım tyt konularım çok eksik 4 ay gibi bir sürede iki tarafta birden yetişmez gibi ayt için ücret iadesi de yok sanırım peki sizce ne olur sizin fikirleriniz nedir?

Normalde sadece tyt girmeyi düşünüyordum babam galiba ikisinide vermiş sizce ne yapmam lazım tyt konularım çok eksik 4 ay gibi bir sürede iki tarafta birden yetişmez gibi ayt için ücret iadesi de yok sanırım peki sizce ne olur sizin fikirleriniz nedir?
Hedef ne? Sayısal sıralama yapmak istiyosan ayt gir ha girmek istiyorsun ama yetişmez dediğin için girmek istemiyorsan da ayt bas tyt artmaz ayt arttırırsın rahat ezberciysen bio çok rahat artar ayt matematik var tyt mat bittiyse bi noktaay kadar

Hedef ne? Sayısal sıralama yapmak istiyosan ayt gir ha girmek istiyorsun ama yetişmez dediğin için girmek istemiyorsan da ayt bas tyt artmaz ayt arttırırsın rahat ezberciysen bio çok rahat artar ayt matematik var tyt mat bittiyse bi noktaay kadar
Maalesef hocam çok fazla eksiğim var ayt'nin yetişebileceğini sanmıyorum

Zaten diyorum ya mantıksal hareket edip nete oynacaksın konuya değil hiçbir türlü yetişmez yarılamadıysan konuları. Anladığım kadarıyla sadece tyt yetiyor size o yüzden sorun yok iyi çalışmalar.

Temelin varsa 3 ayda ciddi çalışmayla ayt biter 10 gün bile çok fazla bir süre senin elinde olan bir şey ama

suan kac net yapiyorsunuz hocam

Zaten diyorum ya mantıksal hareket edip nete oynacaksın konuya değil hiçbir türlü yetişmez yarılamadıysan konuları. Anladığım kadarıyla sadece tyt yetiyor size o yüzden sorun yok iyi çalışmalar.
Gerçekten 4 ayda iki tarafıda bitirmek mümkün mü eğer olabilirse ikisine girmek tabii ki önceliğim olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten 4 ayda iki tarafıda bitirmek mümkün mü eğer olabilirse ikisine girmek tabii ki önceliğim
suan kac net yapiyorsunuz hocam
35-40 tyt hocam

Temelin varsa 3 ayda ciddi çalışmayla ayt biter 10 gün bile çok fazla bir süre senin elinde olan bir şey ama
Hocam eğer ayt çalışırsam tyt'de ciddi patlarım ki zaten tyt bilmek gerek ki ayt matematiği halledebilelim ayt fen pek sorun yaratmasa bile ayt matematik ciddi sorun yaratır ilk 12 tam olmadığı için

Gerçekten 4 ayda iki tarafıda bitirmek mümkün mü eğer olabilirse ikisine girmek tabii ki önceliğim olurdu

Gerçekten 4 ayda iki tarafıda bitirmek mümkün mü eğer olabilirse ikisine girmek tabii ki önceliğim

35-40 tyt hocam

Hocam eğer ayt çalışırsam tyt'de ciddi patlarım ki zaten tyt bilmek gerek ki ayt matematiği halledebilelim ayt fen pek sorun yaratmasa bile ayt matematik ciddi sorun yaratır ilk 12 tam olmadığı için
İki tarafıda bitirip ne yapacaksın hocam dereceye mi oynayacaksın mantıksal hareket edip her yıl çıkan konulara çalışaksın optik mesela max 1 soru geliyor ama süresi detayları çok uzun max temel bilgisini alıp kapayacaksın konuyu. Her şeyden önce oturup mat ve tr çalışman lazım onları belli seviyeye getireceksin sıkacaksın dişini biraz zaten 3 ay kalmış mat ve tr yükselişe geçince fen hem tyt hem ayt sürekli sorulan soruların konularını halledeceksin. Tüm konuları şu 3 ayda bitirsen bile emin ol verimsiz ve tek düze kalır bilgin istediğinide elde edemezsin bu bilgi sınavı değil net sınavı.

Yani tyt mat ilk 12 konu bitir yanında paragraf ilerlet bunlar tr için 25 ve mat için 20 civarına geldiğin zaman tyt ayt fen kasabilirsin ayt mat içinse hızına göre değişir ama gerçekten zorlarsan kendini trigoya kadar gelmiş olursun hatta belki ltiye geçersin, ortalama çalışmayla pek ayt mat kasamazsın ama ilk 10 sorudan yaparsın en kötü tyt temelinle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri