Arama sonuçları: *

1. selcukhan

Gmail Hesabımın şifresini unuttum ama sıfırlatmıyor

Baban veya annen seni family hesabına eklemiş onlardan şifre talep edemiyor musun?
  2. selcukhan

Yardım 850 liraya vodafone 1000 mbps'ye geçilir mi?

Türknet kulanıcısıyım. Şuan 1000mbps alıyorum. Kendi altyapısını kullanırsan 1000 veriyor. Diğer türlü türk telekom altyapısını kullanıyor ve ttnetten daha stabil ve hızlı internet veriyor. Ben 100 alsaydım, herhangi bir operatör daha hızlı ve yüksek mpbs verseydi mesela 500-1000 fark etmez...
  3. selcukhan

Öneri 2x16 uygun ddr5 ram önerisi

patriot viber kullanıyorum 3600mhz 8*2 gb ram 4. senem herhangi bir problemi yok.
  4. selcukhan

Öneri 2x16 uygun ddr5 ram önerisi

Özetle RAM alırken birkaç bir şeye dikkat etmek gerekir. Ama bazen kişiden kişiye değişir. 1- CL değeri en düşük olmalı. 2- MHz değeri yüksek olmalı. 3- Marka diyebiliriz. Markayı bazı kişiler çok önem verirler. RAM üreticisi olmasını isterler gibi diyebilirim. Bazıları markaya çok dikkat...
  5. selcukhan

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600G için alınabilicek ekran kartları

Online oyunlar için önermem. 1660 Süper gayet iyi, bir üsttü de olabilir. 2060 veya 2060 süper ama donanım arşivi kanalından bir video yayınladı. Ondan sonra Nvidianın ekran kartlarının fiyatı çok arttı. Yani özetle 1660S maks 3k eder. 5k etmez...
  6. selcukhan

Arctic Mx-4 20 gr Termal Macun 544 Lira

Arctic Mx-4 20 gr Yüksek Performanslı Termal Macun 544 lira şaka gibi https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-20-gr-yuksek-performansli-termal-macun-ar-actcp00001b-pm-HB00000KBT8G 1 tane alsanız ömür boyu yeter...
  7. selcukhan

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600G için alınabilicek ekran kartları

Merhabalar hocam ekran kartı için 6600 uygun olur. 5000 serisi amd düşünme. Çok iyiler ama çok ısınabiliyorlar mining olma durumu çok fazla var... Hangi tarz oyunları oynamayı seversin. Hikayeli oyunlar ise benim farklı bir önerim var. 2-3 sene hiç bilgisayarını değiştirmesen ekran kartı...
  8. selcukhan

Kiralık hesap veya oyunu süreli satın alabileceğim bir site uygulama var mı?

Korsan oynamak istemediğim için böyle istiyorum. 50 dolar 60 dolar çok para her ay bir tane alsam bile büyük para... Hemde yeni oyunlarda optimizasyon problemi oluyor. Güncelleme vesaire alıyır gibi gibi...
  9. selcukhan

Kiralık hesap veya oyunu süreli satın alabileceğim bir site uygulama var mı?

Merhabalar, Güncel oyunların fiyatları çok yüksek. Orjinal olarak oynayabileceğim ve oyunu kiralayabileceğim belkide hesap kiralanabileceğim siteler veya uygulama var mı? Güncel hikayeli oyunları oynamak istiyorum.
  10. selcukhan

Yardım İ20 N vs polo hakkında sorum var

Hocam sen burada yazılanlara bakma yok bakım masrafı yok maliyetleri. Bilmeden yazıyorlar. Konfor farkı markadan dolayı olması gayet normal. Ve polo daha konforlu. Basit bir örnek polonun sürücü koltuğunda bile kendi içinde yaylı bir sistemi var. Ama polonun yaşının ve kmsinin geldiğini...
  11. selcukhan

Yardım 32gb ram önerir misiniz

Merhabalar, öncelikle 32 GBye geçmek mantıklı, sisteminizin tamamını yazmadığınız için şunu diyemiyorum. ""Bu sistem için 32GB yeterli veya sisteminizi yenileyin. " Ama kesinlikle tek bir tane satmayın. 40GB diye bir şey yapmanız doğru olmaz. 2 adet 8GB raminızı 1200 liradan ilana 800 liraya...
  12. selcukhan

❌İndirim Bitti! Çaylarrrr Çaykur Tomurcuk Earl Grey 200 gr 3lü Teneke Çay 121 TL

Yorumlarda 3 lü değil tekli adet satıldığı yazıyor dikkat etmek lazım...
  13. selcukhan

Mikrofon gürültü engelleme için ne yapmam lazım

Hocam aynısı bende var bende ses gelsin diye ağzıma çok yakın konumda duruyor. 1756320586 Nvidia broadcast programı var gürüntüyü yapayzeka ile engelleneviliyor
  14. selcukhan

Sistemimi ne kadar satabilirim?

İşlemci Ryzen 3100 msı a 320 msı rx 570 4 gb ram 16 gb 3000-3200mhz ssd sata 480GB güç kaynağı 500w İdare eder bir kasa ile kullanıyordum. Yeni pc aldım. Ne kadara satabilirim?
  15. selcukhan

3070 ti, 4070, 4060ti veya 5060ti ekran kartlı laptop olarak ne önerisiniz?

Merhabalar, Ürünü kardeşime alacağım. Laptobu edit yapmak için kullanacak. Nvidia ekran kartlı ve soğutucuyu iyi olan bir laptop yani 17 inç istiyoruz. Çok iyi bir sistem değil ama orta altı bir sistem almayı planlıyoruz. Bütçemiz 30- 35 -40-45. Bir kaç öneride bulunursanız sevinirim. Ekran...
  16. selcukhan

Game pass oyunları kasıyor

ramdan kaynaklı drop yiyorsun bende yaşadım bu durumu, 16 gb ye geçince çok fark etti.
  17. selcukhan

Game pass oyunları kasıyor

Kaç gb ram kullanıyorsun
  18. selcukhan

20k 25k arası 2.el gaming pc

hocam B450 değil, 520 satılıyor. Stok soğutucu ile satılıyor. 1500 lira soğutucuyu sıfır aldım.
  19. selcukhan

20k 25k arası 2.el gaming pc

hocam tek tek ikinci el toplayarak 20300 liraya topladım 4 ay önce neden bahsediyorsun sen.
Geri