Yardım 850 liraya vodafone 1000 mbps'ye geçilir mi?

Mr.DzcN

80+
Reaksiyon skoru
114
Şu an Türk Telekom 100 mbps kullanıyorum, yeni ev aldık burda fiber mevcut ve Türk Telekom'un taahütü bitiyor. Yeni fiyatlarsa çok pahalı. Vodafone'un 1000 mbps parasına Türk Telekom 200 mbps veriyor. Sizce vodafone'a geçeyim mi, kullanan varsa deneyimleri nasıl?

Geçilir bence

Turknet 700 degil mi

Vodofone evde internet kullanıyorum kesinlikle tavsiye etmem

Taahüt yok hocam türknette, kafalarına göre yıl ortasında zam yapıyorlar ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah Allah neden ki
100 mb kullanıyorum.Hız testinde sorun yok ama arada internette donmalar siteleri açmaması felanby ay 10 kere net aramısımdır .O yüzden 150 200 tl fazla verin daha iyi marka alın

Türknette altyapı sorgulama yaptığımda 100 mbps çıkıyor ama başka yerlerde 1000'e kadar çıkıyor, Türknette nasıl daha hızlı paketlere ulaşabilirim bilginiz var mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yıllık ödeme yapıp taksitlendirince fiyat artmıyormuş öyle yaparım eğer 100 den yüksek hız varsa Türknette
Türktelekom altyapısında 100den fazla alamazsınız Turknetten.
Superonline bakın 700 lira olması lazım 1000lik paket ttnet fiberde geçerli mi bilmiyorum gerçi .

Türknet kulanıcısıyım. Şuan 1000mbps alıyorum. Kendi altyapısını kullanırsan 1000 veriyor. Diğer türlü türk telekom altyapısını kullanıyor ve ttnetten daha stabil ve hızlı internet veriyor. Ben 100 alsaydım, herhangi bir operatör daha hızlı ve yüksek mpbs verseydi mesela 500-1000 fark etmez değişmezdim. Problemler hızlı çözülüyor. Tek kötü tarafı mesajlaşarak problemler çözülüyor ama ben alıştım mesela bu duruma. Sık sık problemler olmuyor. Taşınınca falan problem oluyor. Harici 1.5 sene arızasız sıkıntısız kullandığım oldu. Mesela 100 veriyorum diyor ya hat 150yi destekliyorda 150 veriyor. Hani sana yüz göndereceğim yok, sınırsız. Ben 12 aylık erken ödeme yaptım. 6 taksit olarak 1000 1000 ödüyorum son 6 ay para ödemeyeceğim. Aşağı yukarı 5-6yıldır kullanıyorum. Milenicom kullandım bir ara çok pişman oldum. Ondan önce süperonline kullandım. Çevremde ttnet kullananlar memnun değillerdi. Vesaire. Ben şahsen değişmem hiç bir operatöre....

Eğer geçmeyi düşünürsen buda davet kodum.

URQ81GU35FCG

Bir aylık ücreti iadesi var 6 aya bölmüşler. Sanada banada indirim olur ama ben hep senelik ödeyince faydalanamıyorum. Sitesinde bazen kod veriyor tek seferlik hani birinden kod almadan da indirimli olabilir gibisinden...

Ekler

• Screenshot_20251103_005438_Speedtest.webp
    Screenshot_20251103_005438_Speedtest.webp
    121.7 KB · Hit: 9
Şu an Türk Telekom 100 mbps kullanıyorum, yeni ev aldık burda fiber mevcut ve Türk Telekom'un taahütü bitiyor. Yeni fiyatlarsa çok pahalı. Vodafone'un 1000 mbps parasına Türk Telekom 200 mbps veriyor. Sizce vodafone'a geçeyim mi, kullanan varsa deneyimleri nasıl?
İster Türk Telekomdan 200 hız al ister az daha para verip yine 1000 al ama Vodafone denen firmaya bulaşma. Adamlar bir şeyi sisteme yanlış girerse muhatabın yok, bir sorun yaşadın diyelim yine muhatap yok. Tüm olayı anlatmayım ama kendilerinin basit bir hatası yüzünden 2 ay internetimizi kestiler. Bir müşteri hizmetleri konuşmasıyla çözülecek şey için 2 ay boyunca başvurmadığımız, şikayet etmediğimiz yer kalmadı.

Not: Bu arada 1000Mbps mevcut müşteriye 900TL olması lazım Türk Telekom’da, 50TL için hiç uğraşılmaz zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,726
Üyeler
183,785
Son üye
Knight214
Geri