Neler Yeni

Yardım Fiber Kutusundan 1000 Mbps verilebilir mi ?

xTURANN

80+ Silver
Bursada varmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman oluyor geceli bende iss değişecem 100luk alicam memnunmusun müşteri hizmetleri vs nasil
Daha dün geçtim. Başvuru yaptıktan kısa süre sonra aradılar, en fazla 10 dakika içerisinde ön kayıt işlemleri bitiyor. Daha sonra bir daha arıyorlar son onay için. O Onayı da verdiğinizde geçiş işlemleri için diğer firmayla görüşüp tüm her şeyi hallediyorlar. 48 Saat içerisinde geçmiş oluyorsunuz.

Önce ki kullandığım yerde abonelik babamın üzerineyken geçiş için kendimi yazdığımdan dolayı, vodafone onay vermemişti. Müşteri hizmetleri arayıp sonuna kadar ilgilendiler, her şeyi düzelttiler tekrar ön kayıt yaptık, yaklaşık 36 saat içinde geçtim.

100'e 20 olarak tanımlamışlar paketi, PC'de kablo ile 95 Download - 20 Upload Alıyorum. Telefonda WiFi ile 110 Küsür Download, 20+ Upload Alıyorum. Ayrıca Modem Kirası sanırım en ucuz burada. Aylık 20TL. Vodafone da 60 TL veriyordum.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Daha dün geçtim. Başvuru yaptıktan kısa süre sonra aradılar, en fazla 10 dakika içerisinde ön kayıt işlemleri bitiyor. Daha sonra bir daha arıyorlar son onay için. O Onayı da verdiğinizde geçiş işlemleri için diğer firmayla görüşüp tüm her şeyi hallediyorlar. 48 Saat içerisinde geçmiş oluyorsunuz.

Önce ki kullandığım yerde abonelik babamın üzerineyken geçiş için kendimi yazdığımdan dolayı, vodafone onay vermemişti. Müşteri hizmetleri arayıp sonuna kadar ilgilendiler, her şeyi düzelttiler tekrar ön kayıt yaptık, yaklaşık 36 saat içinde geçtim.

100'e 20 olarak tanımlamışlar paketi, PC'de kablo ile 95 Download - 20 Upload Alıyorum. Telefonda WiFi ile 110 Küsür Download, 20+ Upload Alıyorum. Ayrıca Modem Kirası sanırım en ucuz burada. Aylık 20TL. Vodafone da 60 TL veriyordum.
netspeddı degılmı
vodafone cayma bedelım 500 kusur onu halledıyolarmı
halledıyolarsa faturadan falnmı dusuyolar
bırde taahhütsüz olması fıyat artısına neden olurmu kendı sayfasında sabıt fıyat garantısı var dıyor ama bılemedım

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
YONDAİME
Türk Telekom kullanıyorum , sabit 80/20 alıyorum. Binamızda Superonline Fiber kutusu var , bugün eve gelmişler cayma bedelinizi ödeyelim diye , 200 mbps verebiliriz demişler. Neden 200 dediler anlamadım , 1000 verilmez mi fiber kutusundan. Veya başka sağlayıcılardan Turkcell altyapısı ile 1000 almam mümkün mü ? Turkcell den daha uygun fiyat verecekleri kesin. Fiber kutularında 1000 verebilecekleri halde bilerek kısıtlıyorlar diye okumuştum. Bilginiz var mı ?
alabilirsin dostum fiber altyapıyla bendede var hızım bu şekilde

Ekler

• 1728730307549.png
    1728730307549.png
    24.9 KB · Hit: 18

xTURANN

80+ Silver
netspeddı degılmı
vodafone cayma bedelım 500 kusur onu halledıyolarmı
halledıyolarsa faturadan falnmı dusuyolar
bırde taahhütsüz olması fıyat artısına neden olurmu kendı sayfasında sabıt fıyat garantısı var dıyor ama bılemedım
Ben Taahhüt bitince geçtim. NetSpeed'e geçtiğimde ön kayıtta belirttiler, ilk 3 ay 320 TL + 20 TL Modem Ücreti. 4.Aydan İtibaren 480 TL. Sebebi de taahhüt yok diyeymiş. Sanırım 12 ay taahhütlü yaparsanız 320 TL'den devam eder. Arayıp bizzat NetSpeed'e sormak daha iyi olur. Bi bakın isterseniz. Ben şuan çok memnunum.

Top Bottom