Arama sonuçları: *

1. LowEntropyPerson

🔥İndirim Hot Wheels Brick Shop Speed Serisinde 500₺ İndirim

Teşekkü,rler hocam koelksiyoncuyum satın aldım şimdi
  2. LowEntropyPerson

Batmasını beklediğiniz Firmalar.

Halka arz edilmiş bütün şirketler.
  3. LowEntropyPerson

Itemsatış bana dava açmaya çalışıyor

Hesabı boşaltmışalr derken? en son alan kişinin olmuyor mu hesap?
  4. LowEntropyPerson

Yeniden doğmuş gibi hissettiren şeyler

Güzel bir pegging interaksiyonu
  5. LowEntropyPerson

Size göre DİN nedir?

Din boş beleş iştir.
  6. LowEntropyPerson

Bunları Nasıl Yapıyorlar

githubda wplace aratınca birkaç tane çıkıyor tam bot değilde otomatik hesap oluşturucu, otomatik hesap değitşriici, resmin taslağını hartiaya sabitleme araçları falan.
  7. LowEntropyPerson

Sık sık deprem oluyor sonumuz ne olacak

Büyük marmara dperemi olacak yakşalık 1 dakika byounca 7,2-7,1 büyüklüğünde ve büyün maramra başta istanbul dümdüz olucak ülkenin bağısızlığı (ekonomik, ve belki siyasi) ve bu süreçtede devlet yardımalrı çalömaya devam edicek siyasi bağımsızlık buradan gidecek. ucube gibi kahkaha emojisi...
  8. LowEntropyPerson

Müzik dinlemek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

çok az revanced youtube music arkadaşlarımın attıkalrı için revanced spotfiy kullanıyordum ama spotify revancede dava açamkal tehtid etmiş proje yattı bıraktım spotifyı. Bunlar dışında soulseekden indirip lokal dinlemeyi seviyorum
  9. LowEntropyPerson

CS2 30 bin dolar kaybettim

Haketmişsiniz. Bu şekilde parası giden herkes haketmiş gidip hayat fonlarını oyuna yatırıp insanların eğlenme için yaptığı şeyi yatırım aracı olarak kullanırsanız böyle olur.
  10. LowEntropyPerson

Kuranı Kerimde İlginç Çelişki. ?

Müslüman bir toplulukta önyargısı cevap bekleme.
  11. LowEntropyPerson

Parfüm önerisi(sıfır bilgim var)

Neden random insanlara parfüm sorarsın internette inanılmaz uç noktada subjektif bir şey değil mi?
  12. LowEntropyPerson

Masum çocuğu öldüren peygamber ?

Kanka öldürüyor birde s..... çoçukları daha ne olsun. (Herhangi bir nefret içerikli bir şey belirtmedim.)
  13. LowEntropyPerson

Öneri %75 veya Full size 3k bütçe iel klavye önerisi (beyaz OLMAYACAK)

Evet dostlar kriterim çok yok sessiz olabilrise güzel olsun ama mühim değil. şuanda aklımda aula f75max var. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-f75-max-rgb-75-tkl-reaper-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1055691782.html
  14. LowEntropyPerson

BİLGİSAYAR MASASI ÖNEREBİLİRMİSİNİZ?

Monitörlere bir şey oldu mu?
  15. LowEntropyPerson

Yeni Konuştuğum Kıza Ne Demeliyim?

İnternette çok fazla alıngan insan var. Hakarette ifade özgürlüğüdür.
  16. LowEntropyPerson

RTX5090 yanına bileşen tavsiyesi

Toplam ne kadar tuttu hocam? kartı ne kadara aldınız? 1761024701 Hocam konudan bağımsız ancak akrtı ne kadara aldınız?
  17. LowEntropyPerson

2 haftada 1 dal sigara ne kadar zararlı?

araştırdım hocam. aynısını sizdende beklerim. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC2865193/ (hafif sigara kullanımın etkisi hakkıdna bri araştırma, ölüm riski 1.6 kat artmış) https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC5748934/ (az sigra içenlerin sigara hiç içemyenlere göre daha...
  18. LowEntropyPerson

Bilgisayar açılırken ekrana uygunsuz site girmesi

Adblock kullanın. chromium tarayıcılar için ublock origin lite, firefox ve forkları için ublock origin.
  19. LowEntropyPerson

2 haftada 1 dal sigara ne kadar zararlı?

Ne demek vermez:DDDDDD içtiğin HER sigrarnın aksciğerlerine KALICI etkisi var.
Geri