Dostla bende ps5slim var cfi2016 aldigimda dijitaldi sonra cdliye cevirdim ama su disk okuyucunun arasindaki bosluk dikkatimi cekti sanki oturmuyor gibi cdli slimi olanlar kendileri bakip bana yardimci olabilirmi
Dostlar bende horizon zero down var ambalajlı hiç açılmamıs hemde complete edition ( playstation hits değil ) bu oyunun bi koleksiyon değeri varmidir çok eskiden almıstım oynamayı unutmuşum
O fotografi cekerken bilerek vidalamadim hocam birsey yanlissa duzeltmek icin suan vidali
1762853130
Sistemi fise taktim aninda windows acildi dostlar kurulu mu geliyor bunda usb hazirladim o kadar
Onlara toplattim montaj istedim
1762843521
Hocalarim sagolun karti taktim fotograf ekledim dogru takmismiyim bi bakarmisiniz bide anakartin kutusundan bayagi vida ve ufak kablo cikti onlari nereye takacagim bide galiba ssdnin kapagi varmis onudami takmam lazim bide gpu yu 1 tane fise taktim...
Dostlar incehesaptan sistem aldim hazir sistem 5060 ın kutusundaki guvenlik etiketi kesikti ve kartın posetindeki etiket acilmisti kart temiz duruyor jelatinleri ustune sizce kullanayim mi iade mi edeyim